Synkroinointipalveluista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Ludvig XVI, 21/5/06.

 1. Ludvig XVI Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/5/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Mikä olisi näppärin webbiserveriin perustuva synkronointipalvelu? Eli posti, kalenteri ja yhteystiedot. Puhelin on SonyErkki K600i, ja kokeilin MightyPhonea, mutta siitä puuttui posti. Haluaisin All-in one ratkaisun, joka olisi Outlook 2003 yhteensopiva, tai sitten palvelu tarjoaisi omaa ohjelmaansa.

  Muuten kumman tehtävä on loogisesti ajatellen toteuttaa synkronointipalvelu, operaattorin vain puhelinvalmistajan?

  Yhteensopivuuden huippu mielestäni olisi se jos kännykkämerkki tarjoaisi omansa ja ilmaiseksi PC:lle ladattavan sähköpostikalenteriohjelman, sähköpostiosoitteen, kalenterin ja tilaa serveriltä + mahdollinen webbikäyttöliittymä. Ilmaiset lisäpalvelut myös sitouttaisivat kännykkämerkkiin, joten ihmetyttää, miksi näin ei ole jo tehty.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis usenkäyttäjän vai ihan sinun omajuttusi? jolloin varmaan luurien ihan omat softat joilla saa paikallisesti syncattua.

  Siis jos puhutaan netti palveluista niin luonollisestihan se operaattorille sopii erinomaisesti. valmistajat ja muut sitten tekevät välineitä.

  Varmasti, samalla ilmaiset puhelut, ja datasiirron jne.

  Mutta siis yksityiskäyttöön on joillain operaattoreilla erinlaisia kalenteripalveluita, netissä on myö operaaattoririippumattomia palveluita, joista osa tukee esim. SyncMlää, jälkimmäistä tukee palikkaa löytyy enemmän ja vähemmän hankalasti eri alustoille.

  Firmakäyttöön tarjontaa on sitten jokalähtöön.
   
 3. Ludvig XVI Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/5/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  No näinhän käykin kun puhelinnumerot jäävät historiaan ja siirrytään ip-maailmaan. Vain kk-maksu jää.
  Ihan omaan käytöön, mutta nuo kaikki kolme pitäis löytyä:

  -webliittymä
  -outlook tai muu
  -käynkkäsynkro

  Eli linkkiä vaan peliin[/quote]
   
 4. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Ohessa pari Hosted Exchange -palvelua, jotka toimivat parhaiten WindowsMobile-puhelimilla tai muilla ActiveSync-yhteensopivilla (Palm Treo, Nokia E-series, Nokia 9x00 + Dataviz Roadsync) luureilla. Maksullinen 4Smartphone.net tukee myös SyncML:ää ja Outlook 2003:a, toisin kuin ilmainen Mail2Web... Molemmista löytyy toki Outlook Web Access.

  http://www.4smartphone.net/

  http://www.mail2web.com/

  ...ja ainahan on tuttu ja turvallinen Saunalahden asiakkaiden SaunaSync, joka synkkaa kalenterin ja kontaktit SyncML:llä ja eikös Sauniksella ollut joku mailikin jota käyttää POP/IMAP:lla?!

  =)juha
   
 5. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  SaunaSync

  Toimiiko kellään SaunaSync vai onko se täysin susi palvelu ? Sitähän ei pysty netissä selata ja kertaakaan en ole onnistunut palauttamaan tietoja takaisin puhelimeen.
  No vika voi tietysti olla minussa kun en osaa siirtää kalenteritietoja muistikortillekaan...
   
 6. nalle Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  1404
  Tykkäykset:
  0
  Mail2webiä käyttänyt jo pitkään ja olen ollut tyytyväinen. Outlookiin tuossa ei saa synkkausta kuin business -versioilla, mutta web access toimii jo ilmaisversiosta lähtien. Ilmaisen ja maksullisen personal exchange -palvelun suurimmat erot lienevät mainoksien poistuminen owa:sta (nopeuttaa sen käyttöä selkeästi) ja mahdollisuus muokata lähtevässä postissa näkyvää osoitetta (mahdollistaa muun kuin @mail2web.com osoitteen käyttämisen tuota kautta).

  Toimii pieniä kauneusvirheitä (esim. mainittu alempana) lukuun ottamatta moitteetta Nokialaisissa ainakin MfE:llä (itse käyttänyt E50, E51, E61i, E70, E90, N95). Roadsyncilläkin olen testannut mutta kun en kyseisestä ohjelmasta pitänyt niin isompaa kokemusta ei ole alla. Mitään ongelmaa ei ole tullut vastaan missään vaiheessa. Joitakin Nokialaisten tuntemia osoitekirjan tietokenttiä tuo systeemi ei tunnista (muistelen että useammat sähköpostiosoitteet samalle nimelle tuottaa hankaluuksia), mutta se liittynee itse exchange'en ja/tai MfE:hen eikä tähän ko. palveluun.
   

Jaa tämä viestiketju