"Synchronization failed"

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja kaaremi, 3/12/03.

 1. kaaremi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  olen yrittänyt synkronoida P800:n tietoja kahden eri PC:n kanssa. Tarkoitukseni on toimia siten, että kannettava koneen ja P800 kontaktit ja kalenteri synkronoidaan aidosti (muutoksia voi tehdä molempiin) ja kotikoneelleni lähinnä siirretään kopio P800:een tehdyistä muutoksista.

  Kannettavan kanssa synkronointi toimii OK (sekä kaapelilla, että infrapunalla), mutta kotikoneeni synkronointi (kaapelilla) antaa virheilmoituksen "Synchronization failed". Sama ilmoitus tulee sekä tavallisella, että Forced synchronization'illa.

  Kotikoneen ja P800:n kaapeliyhteys sinänsä toimii, mm. back-up ja tiedostojen siirto sujuu OK. Olen siivonnut kotikoneelta synkronoitavien kansioiden vanhat tiedot alihakemistoihin joten synkronoitavia tietoja on vain P800:ssa.

  Molemmissa koneissa on Windows 2000 Pro ja SE Phone Connection Monitor 1.1.6.0.

  Mitä tehdä?
   
 2. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Käynnistä kummassakin komentoriviltä tai start-valikon run-valinnasta

  "winver"

  ja näet, mikä versio on kummassakin. Jos pöytäkoneessa on vanhempi taso, niin service packilla päivittäminen voi auttaa.

  Jos ei mitään eroa, niin tarkistapa sitten control panelista add/remove programs-valinnasta, mitä eroavaisuuksia on asennetuissa pikkupäivityksissä, ns. hotfixeissä. Ne näkyy muistaakseni muodossa "KBnnnnnn" ja "Qnnnnnn". Sitten, jos näitä löytyy, niin käy tsekkaamassa eroavaisuuden sisältö Microsoftin knowledge basesta.

  Jollei vieläkään löydy, niin tee sopiva haku ko. knowledge basesta tai uutisryhmistä.

  Yksi, mikä kannattaa vielä tsekata, on onko eroavaisuuksia siinä sähköposticlientissa, jota käytät koneissasi, onko kaikki asetukset yhteneväiset jne.
   

Jaa tämä viestiketju