Symbianware.com -ohjelmat tyhjentävät akun

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ON, 24/7/06.

 1. ON Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/2/05
  Viestit:
  614
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s 64Gb
  Ostin netistä Symbianware.com:sta PowerProfile, PowerDay ja FSClock ohjelman 9300:een. Ihmettelin miksi akun varaus hupenee ihan silmissä. Minulle sanottiin, että 9300 on sellainen virtasyöppö ja tyydyin siihen.
  Vein kuitenkin kesän alussa puhelimen huoltoon ja sain sieltä kahden viikon kuluttua uuden.

  Päätin tehdä virrankulutustestin uudelle puhelimelle. Latasin akun ja laitoin puhelimen pöydälle. Sim-korttia ei ollut sisällä ja tieturia avasin vain sen verran, että näin akun indikaattorin lukeman.

  Vuorokauden kuluttua akun kuudesta viivasta oli hävinnyt kaksi ja alle kahden vuorokauden kuluttua, 47 h, akku oli loppu.

  Otin nämä kolme ohjelmaa pois ja tein virrankulutustestin uudestaan. Akun täydet 6 viivaa oli vielä viikon jälkeen jäljellä, joten lopetin testin.

  Otin yhteyttä tukeen. Sieltä kerrottiin, että kaikki ohjelmat kuluttavat jonkin verran virtaa. Tämä on heidän mielestään ihan normaalia.

  Jos 9300:n omat ohjelmat kuluttaisivat yhtä paljon virtaa, kuin yllämainitut kolme, ei akku kestäisi varmaan tuntia pidempään. 9300 pitäisi olla jatkuvasti laturissa kiinni.

  Koodauksessa on siis vielä jotakin parannettavaa.

  Kalliiksi ohjelmien osto tuli. Ohjelmien hinta on noin 60 euroa yhteensä, uusi akku (BP-6M) 45 euroa, Nokian huollon piikkiin mennyt uusi laite ja lisäksi ajot huoltoon ym.
   

Jaa tämä viestiketju