Symbian 60 v3 muisti & ohjelmien muistit

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Ollibeib, 27/5/07.

 1. Ollibeib

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Heipä hei kohtalotoverit.

  Kyseinen puimuri Nokia 3250
  Käytössäni on uusin firmware 4.14

  Kyselisin, että miten tuo puhelimen muisti tyhjennetään? Yritin bluetoothilla lähettää läppäriltä tiedostoja luuriin, kunnes puhelimen muisti täyttyi, ja puhelimeen jäi puolivalmiita tiedostoja, joita puhelin ei löydä (eikä PC-suite tai Nokian puhelimenselaaja PC:llä). Puhelin ilmoittaa muistikseen 9899kt käytössä, muutama hassu kilotavu vapaana. Silti kun puhelimen muistia selaa millä tahansa laitteella, ei sieltä löydy mitään. Olisi kiva saada muisti tyhjäksi, sillä nyt puhelin tuuttaa jatkuvasti "Muisti täynnä, tyhjennä tiedostoja", jopa tekstiviestiä kirjoittaessa ja puhelimeen vastatessa!

  Toinen ongelma on tiettyjen sovellusten muistin siirto käyttämään muistikorttia. Haluaisin että tekstiviestit, kalenterimerkinnät sekä bluetoothilla lähetetyt tiedostot menisivät suoraan muistikortille, mutta tämä ei tunnu mahdolliselta niin millään. Muistikortti EI ole suojattu salasanalla. Kortti on Kingstonin micro-SD, 1024mt, täysin toimiva.

  Kaikki muu toimii. Buenosti.

  Apuja kaivataan!
   
 2. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2854
  Tykkäykset:
  406
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Viestiasetuksista pitäisi löytymän vipu, jolla viestimuistin saa siirrettyä muistikortille (Viestit > Valinnat > Asetukset > Muut > Käytettävä muisti). Ensimmäisellä kerralla puhelin kysyy haluatko säilyttää alkuperäiset, mutta jos puhelimen muisti on täynnä, niin kannattaa varmaan kokeilla sitä alkuperäisten poistoa siirron yhteydessä.

  BT:llä siirtämiisi tiedostoihin pääset käsiksi Y-Browserilla, johon on asennettu Mail Folder Add-on.
   

Jaa tämä viestiketju