Mobiili.fi Syksyn iPhone-mallinimet jälleen pohdinnan alla – luotettavana tunnettu lähde puhuu iPhone...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Feld & Volkin mallikuva iPhone 7:n mahdollisesta ulkonäöstä.


  Applen tulevan syksyn iPhone-mallien mallinimet ovat jo pidemmän aikaa olleet spekuloinnin aiheena. Perinteinen kaksivuotinen uudistussykli tarkoittaisi, että viimevuotisia iPhone 6s -malleja seuraisivat tänä vuonna iPhone 7 -mallit. Useiden huhujen perusteella tämänvuotiset iPhone-mallit ovat kuitenkin vielä enemmän tai vähemmän iPhone 6 -johdannaisia esimerkiksi muotoilunsa osalta, ja huhuissa on myös mainittu, että iPhone 7 -nimi jätettäisiin ensi vuodelle, kun Applen älypuhelin täyttää kymmenen vuotta. Tuorein raportti kuitenkin väittää, että ensi kuussa toden totta nähtäisiin kaksi iPhone 7 -mallia.

  Yleensä varsin luotettavana Apple-juorujen lähteenä tunnettu japanilainen MacOtakara-sivusto mainitsee, että syyskuussa Apple esittelee iPhone 7:n ja isomman iPhone 7 Plussan. Minkäänlaista Pro-versiota ei ole tulossa.

  Mallinimien lisäksi MacOtakara mainitsee myös iPhone 7:n kotinäppäimen ja toistaa aiemminkin kuultua huhua. Sivuston mukaan ”luotettava lähde” on kertonut, että iPhone 7:ssä ei enää ole tuttua mekaanista kotipainiketta, vaan kosketusherkkä näppäin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju