1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

SX1:n soittoäänet temppuilee

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja jake79, 5/1/06.

  1. jake79 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    6/3/03
    Viestit:
    1995
    Tykkäykset:
    1
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active ja DNA
    Minulla on SX1:ssä jotain häikkää soittoäänien kanssa. Eli kun minulla on nyt siinä wav-soittoääni niin aina silloin tällöin kun joku soittaa niin kuuluu ihan pari sekkaa se wav ja sit rupee kuulumaan joku puhelimen oma soittoääni.

    Mistä moinen voisi johtua? onko kellään tehny samallalailla?
    melko ärsyttävää tuo.
    puhelimeen päivitin v13 softan eikä se poistanut tuota sekoilua eikä puhelimen boottailua...
     
  2. TonttuX

    Liittynyt:
    27/10/04
    Viestit:
    237
    Tykkäykset:
    13
    Puhelinmalli:
    Samsung Note 3
    mites iso se wav on? kokeile muuttaa pienemmäksi jos auttas. luultavasti puhelimen muisti loppuu kesken ja siksi se vaihtaa äänen oletusääneksi.
     
  3. jake79 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    6/3/03
    Viestit:
    1995
    Tykkäykset:
    1
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active ja DNA
    se on vain 29kb että en usko että on liian iso soittoääneksi... joku muu on syynä siihen miksi se hylkää sen wav:n ja rupee soittamaan jotain omaa soittaria...
     
  4. Puukala

    Liittynyt:
    16/12/04
    Viestit:
    563
    Tykkäykset:
    0
    Jos takuuta jäljellä niin huoltoon kannattaa lähettää.
     
  5. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Jos ääni on muistikortilla niin kokeile siirtää puhelimen muistiin.
     
  6. jake79 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    6/3/03
    Viestit:
    1995
    Tykkäykset:
    1
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active ja DNA
    ääni on puhelimen muistissa joten ei pitäisi olla siitäkään kiinni...
     
  7. Black

    Liittynyt:
    23/3/03
    Viestit:
    406
    Tykkäykset:
    0
    Oletko kokeillut jotain muuta wav-ääntä laittaa soittoääneksi? Jos et niin kokeileppa tuo. Ongelma voisi olla myös että wav tiedosto ei olisi täysin oikeassa muodossa kun waveja on erilaisia. Näytteenottotaajuus voi vaikka olla liian korkea. 22 kHz saattaa olla aika ok ja wav-codekki pitää olla myös oikea. Oikeata codekkia en pysty sanomaan kun en tiedä SX1:n käyttämää codekkia
     

Jaa tämä viestiketju