sx1:n päivityksestä ..

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja twillberg, 1/3/04.

 1. twillberg

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  ostin tuolta saksasta sx1:n joka on t-mobile operaattorin kauppaama .. olen ennenki ostanu saksasta mm. s55:n, jonka sain ongelmitta päivitettyä siemenssin tarjoamalla päivityksellä suomenkieliseksi ..

  nyt huomioni kiinnitti kuitenkin noi siemenssin tarjoamat firmwaret .. siellä sanottiin että ei sais päivittää muihin kuin "samanlaiseen" ohjelmistoon .. mulla on tällä hetkellä puhelimessa tämmönen :

  Rolf Variant: SX1_TMOD-uk-de-nl_05_0003 .. tarjolla siemenssin sivuilla on mm. SX1_NORDIC-NDK-RETAIL-uk-dk-no tai SX1_International....

  pystynkö päivittämään tohon vai onko tossa mahollisesti joku lukko ? luin nimittäin jostain ulkomaisesta foorumista että jollain oli menny lukkoon toi päivityksen yhteydessä .. soittelin huoltoihin ja siemenssille, jossa osa ei tienny mitään asiasta, ja yks tyyppi siemenssillä sano että toi puhelin on varmaan ns "sim-muokattu", eli sillon sitä ei voi päivittää .. mitä toi meinaa ja pitääköhän se paikkansa ?

  -thomas
   
 2. hanhiemo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  115
  Tykkäykset:
  0
  Tuli ensinnä mieleen jos puhelin on kytkykauppaluuri niin ohjelmistolla voidaan estää muiden liittymien käyttö kyseisellä puhelimella (lue ulkomaille halvalla hyvä luuri) ja päivitys voi vetää sen takia lukkoon koneen. Tämä on täysin omia aatteitani....
   
 3. twillberg

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  .. no hyvin toimii radiolinjan kortilla ainaki .. eri asia on että miten päivityksen jälkeen .. kyllähän se varmasti antaa ton päivittää mutta toimiiko ? ..

  -thomas
   
 4. saeaetaejae

  saeaetaejae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/03
  Viestit:
  4601
  Tykkäykset:
  0
  Kysele huollosta suoraan.
   
 5. Ladonovi

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/03
  Viestit:
  148
  Tykkäykset:
  3
  Miten kävi? Päivittykö softa?
   
 6. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Soita Pitäjänmäen Anglo Serviceen,niin saat vastauksen.Mutta pyydä keskusneitejä yhdistämään samantien huollon puolelle,koska ne tietää,neidit ei.Nämä kyseiset neitoset on kovia tinkaamaan ja antamaan omia mielipiteitä,mutta tähän asti laidastaan väärässä huollon kanssa.
   
 7. luurri

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/1/03
  Viestit:
  113
  Tykkäykset:
  0
  ....Tai jätä niille vaikka soittopyyntö, eivät varmasti soita. Kysy sähköpostilla, ei tule muuta vastausta, kuin että asiaan palataan iltapäivällä. On jo viikon iltapäivät mennyt odotellessa tietoa S55:n muistien kopioinnista swappikoneeseen. Toivoton paikka, ei niitä softat paljo kiinnosta.
   

Jaa tämä viestiketju