Mobiili.fi SwiftKeyn uusi näppäimistö ennustaa emoji-tarpeesi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Swiftmoji Androidilla.


  Suosittu SwiftKey-näppäimistösovellus on saanut rinnalleen toisenlaisen vaihtoehdon. Eilen julkaistu Swiftmoji pyrkii jälleen ennustamaan tehokkaasti käyttäjän tarpeita, mutta tällä kertaa painotus on emoji-kuvissa.

  Emojit ovat vallanneet monen mobiilikäyttäjän viestinnän. Kasvavien kuvavalikoimien joukosta on kuitenkin toisinaan haastavaa löytää juuri se oikea emoji.

  Näitä tuskia saapuu helpottamaan Swiftmoji. Sovellus tarjoaa emoji-ennusteita sen perusteella, mitä käyttäjä on juuri kirjoittanut. Lisäksi suositukset perustuvat maailmalla vallitseviin trendeihin, joiden avulla sovelluksen pitäisi pystyä tunnistamaan monipuolisesti erilaisia asiayhteyksiä.

  ”Emojien suosio on räjähtänyt ja niistä on tullut nopeasti käytetyin epävirallinen kieli maailmalla”, Swiftmojin iOS-tuotepäällikkö Peter Holc kuvailee. ”Siitä huolimatta näppäimistöt ovat lähteneet hyödyntämään suosion kasvua hitaasti.”

  Swiftmoji on nyt saatavilla Applen App Storessa ja Google Play -kaupassa. Sovellus tukee toistaiseksi vain englantia, mikä vaikuttaa rajoittavan myös sen saatavuutta tietyillä markkinoilla. Esimerkiksi allekirjoittaneella ei Android-sovelluksen lataus onnistu.

  Huomattavaa on myös, että Swiftmoji toimii eri alustoilla hieman eri tavoin. iOS:llä kyseessä on pelkkä emojinäppäimistö iPhonen oman näppäimistön rinnalle, kun taas Androidilla kyseessä on täysi näppäimistö. Swiftmoji on SwiftKeyn ensimmäinen suuri julkistus sitten Microsoft-kaupan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju