Mobiili.fi SwiftKey ongelmissa – synkronointi jäissä ja ehdotukset vuotavat muille käyttäjille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suosittu SwiftKey-näppäimistö vaikuttaa olevan parhaillaan jonkinlaisten teknisten ongelmien kourissa. Sanavarastojen synkronoinnit eivät ole toimineet moneen päivään ja lisäksi ilmoille on tullut huolestuttavia raportteja tapauksista, joissa käyttäjät saavat muiden käyttäjien ennusteita.

  Eräs SwiftKeyn hyödyllisimpiä ominaisuuksia on kirjautumismahdollisuus ja pilvisynkronointi. Sovellus tallentaa siis käyttäjän käyttämät sanat ja kirjoitustavat, jotta ennusteet ja korjaukset olisivat parhaat mahdolliset laitteella kuin laitteella.

  Synkronointi on kuitenkin ollut jostain syystä pois päältä suurimman osan kuluvasta viikosta. Allekirjoittaneella automaattiseksi asetettu synkronointi on tapahtunut viimeksi neljä päivää sitten.

  Entistä jännittävämmän tilanteesta tekee se, että liikkeellä on myös useita raportteja tapauksista, joissa käyttäjät ovat alkaneet saamaan muiden käyttäjien ehdotuksia SwiftKeyssä. Esimerkiksi Redditissä on keskusteltu tapauksesta, jossa käyttäjän valitsemista sanakirjoista huolimatta tarjolla oli yllättäen vain saksankielisiä ehdotuksia, joihin kuului jopa jonkun toisen sähköpostiosoite.

  Android Policen mukaan nämä ehdotusvuodot tulivat ilmi juuri ennen synkronointien lakkaamista. Vaikuttaakin siis hyvin todennäköiseltä, että mikäli raportit pitävät paikkansa, ongelmilla on jotain tekemistä toistensa kanssa. Se, onko synkronointikatko osa vikaa vai SwiftKeyn yritys hallita vuoto-ongelmaa, on kuitenkin vielä epäselvää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju