Mobiili.fi Swarovskin kristalleja ja älyä – tällainen on suomalaisen Polarin uusi ranneke

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Polar Loop Crystal


  Suomalainen Polar julkaisee yhteistyössä kristalleistaan tunnetun itävaltalaisen Swarovskin kanssa uuden Polar Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeen. Ranneke yhdistää muodikkuuden ja kuntoilun samaan pakettiin. Loop Crystal on koristeltu 30:llä Swarovski-kristallilla ja siinä on kuvioitu valkoinen silikoniranneke.

  Polarin mukaan Loop Crystal on tarkoitettu naisille, jotka ovat kiinnostuneet muodista, mutta jotka haluavat myös asusteen, joka tarkkailee rutiineja ja motivoi päivän mittaan terveydelle hyödylliseen aktiivisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Loop Crystal on valmistajansa mukaan kuin älykkyyttä sisältävä koru ranteessa. Se kertoo tietoja käyttäjän aktiivisuudesta 85:llä LED-valolla.

  Loop Crystal esimerkiksi hälyttää kevyesti värähtämällä, jos käyttäjä on istunut tunnin paikallaan. Rannekkeessa näkyvät ajan lisäksi aktiivisuustavoite, askeleet ja kulutetut kalorit. Halutessaan käyttäjä voi yhdistää älykkäät ilmoitukset puhelimesta, jolloin ranneke ilmoittaa tulevista puheluista, tekstiviesteistä ja kalenterihälytyksistä. Pehmeä ja roisketiivis ranneke lyhennetään käyttäjälle sopivaksi hyvän istuvuuden takaamiseksi. Rannekkeen avulla voi myös seurata unen kestoa ja rauhallisuutta. Polar Flow -verkko- ja mobiilipalveluissa käyttäjä voi seurata henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen täyttymistä ja saa vinkkejä aktiivisuuteen.

  Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeeseen voi yhdistää harjoitusten ajaksi myös lisälaitteena saatavan H7-sykesensorin. Harjoituksia voi analysoida jälkikäteen tarkemmin verkko- ja mobiilipalveluissa.

  Loop Crystal tulee saataville marraskuun aikana. Sen suositushinta on 160 euroa. Polar H7 -sykesensori on lisälaite ja sen suositushinta on 70 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju