Suurissa vaikeuksissa rypevä kiinalaisvalmistaja julkisti uuden huippupuhelimen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Aiempi LeEco Le Pro 3.


Kiinalainen LeEco on julkistanut uuden version huippupuhelimestaan Le Pro 3:sta. Uuden puhelimen julkistus osuu LeEcon kannalta myrskyisään ajankohtaan: nopeasti laajentunut yritys on ajautunut suuriin vaikeuksiin.

LeEco ei ole tunnettu nimi Euroopassa saati Suomessa. Yritysryhmä on saanut alkunsa ”Kiinan Netflixistä” LeTV:stä, mutta on sittemmin laajentunut muun muassa televisio- ja älypuhelinvalmistajaksi – sekä lähtenyt myös kehittämään uuden sukupolven sähköautoja, sekä suoraan itse että Faraday Future -yritystä rahoittaen.

LeEcon viime syksyn näyttävä laajentuminen Yhdysvaltoihin epäonnistui pahoin. 100 miljoonan dollarin myyntitavoitteesta toteutui vain 15 miljoonaa. Nyt LeEco irtisanoo uutistoimisto Bloombergin 175 työntekijää, jonka jälkeen sille jää vielä 300 työntekijää Yhdysvaltoihin. Samoin 2 miljardin dollarin kauppa yhdysvaltalaisesta televisiovalmistajasta Viziosta peruttiin juuri ja LeEco on myymässä pois 250 miljoonalla dollarilla hankkimaansa Piilakson kiinteistöään. Palkanmaksukin on myöhästynyt viime aikoina. LeEco-yritysryhmä koostuu useista eri yrityksistä, joiden takana on Jia Yueting.

Nyt julkistettu uusi älypuhelin on uusi versio LeEcon viime syksynä julkistamasta LeEco Le Pro 3:sta. Uutuudessa kerrotaan panostetun tekoälyyn, minkä takia se kantaakin AI Edition -lisänimeä. Tekoälyä edustaa uusi LeLeksi nimetty virtuaaliavustaja.


LeEco Le Pro 3 AI Edition tulee kaksoiskameralla.


Uutta on myös kaksoistakakamera: AI Editionissa on kaksi 13 megapikselin kameraa, joista toinen on väri- ja toinen monokromikamera. Kameroiden aukon koko on f/2,0 ja mukana on kaksois-LED-kuvausvalo.

LeEco Le Pro 3 AI Edition tulee saataville kahtena versiona. Järjestelmäpiirinä on nyt joko MediaTekin Helio X23 tai Helio X27, mikä on merkittävä ero viime syksyn alkuperäisestä Le Pro 3:sta Qualcommin Snapdragon 821:llä. Tallennusmuistia on joko 32 tai 64 gigatavua. 5,5 tuuman näytön koko ja karkeasti myös akun kapasiteetti (4 000 mAh) ovat ennallaan.

Uuden älypuhelimen hina Kiinassa on 1 799 (reilut 245 euroa) tai 1 999 juania (reilut 270 euroa) versiosta riippuen. Toimitukset alkavat jo 14. huhtikuuta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom