Mobiili.fi Suuria puhelimia ja pieniä tabletteja – Samsungin ja HTC:n uutuuksista lisätietoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suurten puhelinten ja pienten tablettien ystäville hyviä uutisia! HTC ja Samsung ovat jatkamassa Desire- ja Galaxy A -sarjojaan, joiden seuraavat mallit sijoittuvat 6-7 tuuman kokoluokkaan. HTC:n kohdalla kyse on uudesta Desire T7 -mallista ja Samsungin kohdalla Galaxy A9 Pro -puhelimesta.

  Galaxy A9 Pron osalta Samsung on jatkamassa aiemmista A-sarjan malleista tutulla linjalla, jossa puhelin käyttää materiaalinaan metallia ja teknisiltä tiedoiltaan lukeutuu parempaan keskiluokkaan. Näytön osalta kuuden tuuman puhelimen odotetaan käyttävän joko QHD- tai Full HD -tarkkuutta, ja suorittimena toimii Qualcommin kahdeksanytiminen Snapdragon 652.

  Samsungin tapaan myös HTC tähtää alle seitsemän tuuman kokoluokkaan uudella Desire T7 -tabletillaan. Kyse on HTC:n ensimmäisestä Desire-sarjan tabletista ja GFXBenchin testitulosten mukaan tabletti sijoittuu ominaisuuksiltaan budjettiluokkaan. Näytön resoluution osalta Desire T7 käyttää 720×1280 pikselin tarkkuutta ja suorittimena toimii 1,3 gigahertsin neliytiminen Spreadtrum SC8830.

  Sekä Samsungin että HTC:n uusia julkistuksia voidaan odottaa kuukauden päästä pidettävillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Messut alkavat helmikuun 22. päivä ja päättyvät kolme päivää myöhemmin.  [​IMG]
  Oletettu Samsung Galaxy A9 muiden A-sarjalaisten rinnalla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju