Mobiili.fi Suuri kameratesti #3: Nexus 6P tuo kauan kaivattuja onnistumisia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Artikkelisarjamme ensimmäisessä osassa kävimme lyhyesti läpi testiin mukaan otettavat puhelimet ja toisessa osassa esittelimme joukon iPhone 6s Plussalla otettuja kuvia. Nyt artikkelisarjan kolmannessa osassa käymme läpi Huawein uusinta Nexus-sarjan puhelinta, joka on kehitetty yhteistyössä Googlen kanssa. Kuvat ovat otettu samoista tilanteista kuin aiemmin julkaistut iPhone 6s Plussalla otetut kuvat, joten kiireisimmät voivat vertailla kuvia jo tässä vaiheessa. Artikkelisarjan viimeisessä osassa tulemme tarkemmin perehtymään kuvien välisiin eroihin.

  Nexus 6P: ensimmäinen onnistunut Nexus-kamerapuhelin


  Googlen Nexus-sarja näyttää vihdoin edistyksen merkkejä kameratekniikan saralla. Aiempina vuosina Nexus-puhelimet eivät ole erityisesti ansainneet kehuja kameroistaan, mutta viime vuonna julkaistu Nexus 6P muutti tilanteen kertaheitolla. Loistavasti toimiva kamera käynnistyy nopeasti ja ottaa hyviä kuvia myös pimeässä. Ainoa suuri miinus tulee ohjelmistosta, joka on iPhone 6s Plussan tapaan karsittu lähes kaikista manuaalisista säätömahdollisuuksista.  Plussat:

  • Hyvä hämäräkuvauksessa
  • Nopeasti käynnistyvä kamera  Miinukset:

  • Manuaalisäätöjen rajallisuus  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]
  Verrattuna iPhone 6s Plussaan, ei Nexus 6P:ssä ole mahdollisuutta hyödyntää Retina Flash -tyyppistä näyttövaloa selfie-kuvissa. Tästä syystä Nexus 6P:llä otettuja vertailukuvia on yksi vähemmän.
  Tämä artikkeli perustuu ruotsalaisessa Mobil-julkaisussa aiemmin julkaistuun artikkeliin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju