Mobiili.fi Suuri kameratesti #2: vieläkö Apple taitaa mobiilikuvauksen salat?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Julkaisimme aiemmin tänään kameravertailumme ensimmäisen osan, jossa kävimme lyhyesti läpi kaikki testiin tulevat puhelimet esimerkkikuvineen. Nyt artikkelisarjan toisessa osassa keskitymme erityisesti Applen iPhone 6s Plussaan, jonka kanssa olemme ottaneet kuvia useista eri tilanteista.

  iPhone 6s Plus: vanhaa tuttua Applea


  iPhone-puhelimet ovat aina suosineet yksinkertaistettua käyttöliittymää, mutta pystyneet siitä huolimatta kilpailukykyisiin valokuviin. Sama pätee myös iPhone 6s Plussassa. Puhelimesta puuttuvat ominaisuudet, kuten ISO-säätö, manuaalinen tarkennus ja valotusajan määritys. Mukana ovat vain välttämättömät toiminnot, mutta tästä huolimatta kuvat ovat usein kilpailijoiden kameroita parempia. iOS:n automaattiasetukset ansaitsevatkin paljon kiitosta, vaikka tulevaisuudessa käyttäjille suosi annettavan enemmän valinnanvaraa.

  iPhone 6s Plussan suurin heikkous tulee esiin hämäräkuvauksessa, jossa kamera ei vedä vertoja Galaxy S7:lle tai Nexus 6P:lle. Huolimatta optisesta kuvanvakautuksesta, tulee iPhone 6s Plussan kuvista usein rakeisia, eivätkä kuvat kestä lähempää tarkastelua. Yökuvauksessa korostuu myös Applen aiempi päätös karsia manuaalisäädöt minimiinsä, sillä hyvältäkään alustalta kuvatessa, ei käyttäjä voi manuaalisesti valita kuvissa käytettävää valotusaikaa.  Plussat

  • Selfie-kuvat
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä  Miinukset

  • Manuaalisäätöjen rajallisuus  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Tämä artikkeli perustuu ruotsalaisessa Mobil-julkaisussa aiemmin julkaistuun artikkeliin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju