Suuri fontti ?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jupasierra, 5/4/11.

 1. jupasierra Vieras

  0   0   0

  Pitäisi ostaa isälle uusi puhelin, mutta nokian puhelimissa on sellainen ongelma että fontti on aivan liian pieni vanhukselle. Joissain läppämalleissa on suurehko fontti, tietääkö joku nokian jossa olisi suuri fontti. Isä osti yhden mallin jossa fonttia saa suurennettua, mutta vain viesteissä. Omassa on tuon Font Magnifier ja se toimii !
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Yleistäen Nokialaisissa saa fontinkokoa säätää, siis muuallakkin kuin viesteissä. Se on sitten tapauskohtaista minkä kokoista haluaa.

  Symbian koneisiin tuota saa, Symbian koneissa on kyllä yleinen fontinkoon säätömahdollisuus vakionakin, näytön koko ja alusta versio toki vaikuttaa kuinkaisoa se on milleissä. vakio säätö Symbian koneissa ei riitä kaikille, ja ainakin joihin Symbian malleihin saa sitten eritysiesti heikkonäköisille jopa sokeille tarkoitettuja apuvälinesoftia. Siihen väliin menee tuo mainitsemasi Font Mangifier, joka kai joidenkin mallien mukana tullut myyntipaketissakin.

  He joilla ikänäkö mutta saavat esim autolla ajaa, niin tavis Series 40 koneissa fontin koot isolle, ja sellainen malli jossa näppis selkeä, monelle jokin 3710 fold tyyppinen läppä malli on ollut varsin tyydyttävä. tärkeimmät, eli osoitekirja ja viestit saa varsin isolle (Font Magnifier ei välttämättä samaan pysty).

  Sokeille, liki sokeille sitten Symbian S60 3rd malleja.
   

Jaa tämä viestiketju