Mobiili.fi Suunnittele omat puhelinkuoresi – Live Case -studio saapui Googlen verkkokauppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Live Case -kuoret uudemmille Nexus-puhelimille.


  Google paljasti eilen uudet Live Case -suojakuoret Nexus-puhelimille. Nyt käyttäjät pääsevät suunnittelemaan Googlen työkaluilla omat kuorensa ja saavat lopputuloksen kaveriksi sopivan live-taustakuvan.

  Uudella Live Case -studiolla Nexus-käyttäjät voivat suunnitella itse puhelimeensa sopivat suojakuoret. Materiaalina voi käyttää joko omaa lempivalokuvaa tai tiettyä sijaintia kartalla. Valinnan jälkeen kuoren ulkonäön voi viimeistellä monenlaisilla graafisilla efekteillä tai muilla lisämausteilla. Lisäksi valittavissa on joko kiiltävä- tai mattapintainen kuori.

  Lisäherkkuna käyttäjä saa kuoreensa sopivan live-taustakuvan. Kuvakuorten kanssa puhelimen kotiruudut valtaa itsesuunniteltu diashow kuoren teemaan sopivista kuvista. Lisää kuvia saa lisättyä kuoren takaa löytyvää pikanäppäintä napauttamalla. Karttakuorten tapauksessa taas taustakuva näyttää käyttäjän sijaintia kartalla.

  Live Case -kuoria voi tilata Google Storesta Nexus 5X-, Nexus 6P- ja Nexus 6 -puhelimille hintaan 35 dollaria. Suomessa erikoiskuoret eivät toistaiseksi vaikuta olevan saatavilla. Sivusto on kuitenkin jo käännetty suomeksi, mikä vihjaa palvelun saapuvan myös tänne tulevaisuudessa.


  [​IMG]
  Nexus 5X.

  [​IMG]
  Nexus 6P.

  [​IMG]
  Nexus 6.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju