Mobiili.fi Supersuositut räjähtävät kissanpennut saapuivat Androidille ja iOSille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Erikoinen mobiilipeli Exploding Kittens on julkastu Android-laitteille. Lisäksi peli on saatavilla perinteisenä korttipelinä ja iOS-versiona.

  Exploding Kittens -pelin ulkoasusta on vastannut The Oatmeal -verkkosarjakuvan takaa löytyvä Matthew Inman. Peli teki aikanaan historiaa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa, kun tukijoiden määrä kampanjassa rikkoi Kickstarterin kaikki ennätykset. Exploding Kittens keräsi yli 200 000 tukijan voimin lähes 9 miljoonaa dollaria.

  Pohjimmiltaan Exploding Kittens on omintakeisella huumorilla höystettyä venäläistä rulettia. Pelaajien tarkoitus on väistellä räjähtäviä kissanpentuja sisältäviä kortteja. Mikäli kisu sattuu omalle kohdalle, on pelaajalla hetki aikaa yrittää ”purkaa” kissan räjähtävä tila vaikkapa laserosoittimella tai kissanmintulla. Mikäli purku ei onnistu tai sopivaa korttia ei ole hallussa, räjähtää kissa ja sitä myötä pelaaja. Räjähtäneet pelaajat poistetaan pelistä ja pisimpään selvinnyt voittaa erän.

  Peliä voi pelata joko samassa huoneessa tai verkon yli niin ystävien kuin vieraidenkin kanssa. Exploding Kittensin kerrotaan olevan opittavissa parissa minuutissa ja erät kestävät 5-10 minuuttia. Lähtökohtaisesti peli sopii siis hyvin nopeisiin matkapelihetkiin.

  Alunperin Exploding Kittens julkaistiin perinteisenä korttipelinä, mutta pian perässä seurasivat digitaaliset versiot. iOS-laitteilla kissanpennut kokivat karuja kohtaloita jo alkuvuodesta. Exploding Kittens maksaa App Storessa 1,99 euroa. Nyt hittipeli on saapunut myös Android-laitteille ja löytyy Google Play -kaupasta hintaan 2,23 euroa.

  [​IMG]
  Exploding Kittens -pelissä pelaajat vetävät vuorotellen kortteja pakasta.

  [​IMG]
  Mikäli kohdalle sattuu räjähtävä kissa, on aika toimia nopeasti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju