Mobiili.fi Supercellin uutuuspeli kerää suosiota julkaisumaissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2129
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Clash Royale on Supercellin uusin pelijulkaisu


  Suomalainen peliyhtiö Supercell julkaisi hiljattain niin sanotun jatko-osan äärimmäisen suositulle Clash of Clans -pelilleen. Clash Royale ei ole ollut App Storessa vielä kauaa, mutta se on ehtinyt jo TOP-listojen kärkeen pelin julkaisumaissa.

  Täällä Suomessa Clash Royale on kivunnut ilmaisten iPhone-pelien listalla toiseksi. Sen eteen kiilaa Kingin tuore Candy Crush Jelly Saga -peli. Tuottavimpien pelien listalla uutuuspeli saa myös kakkospaikan Game of War – Fire Age -pelin jälkeen. Clash Royalen jälkeen listalla on Clash of Clans.

  Suomen iPad-pelien listoilla Clash Royale haalii myös kaksi kakkostilaa. Tuottavimpien pelien listalla edellä on Clash of Clans ja ilmaisten pelien listalla Candy Crush Jelly Saga.

  Clash Royale on niittänyt suosiota myös muissa julkaisumaissa. Kanadassa peli on iPhone-pelien tuottavimpien pelien listalla kolmannella sijalla, kun taas ilmaisten pelien listalla se nappaa kärkipaikan. Australiassa ilmaisten pelien listalla Clash Royale on kolmantena. Ilmaisten iPad-pelien listalla se on Australiassa sijalla kaksi. Sijoitukset selviävät App Annien sivuilta.

  Supercell julkaisi pelin vain muutamissa maissa, joten esimerkiksi Yhdysvalloissa peliä ei luonnollisesti löydy TOP-listoilta. Yhtiö haluaa rajatun julkaisun avulla kerätä palautetta pelistä ja selvittää, kannattaako peliä julkaista maailmanlaajuisesti. Tämänhetkisten listojen perusteella kannattaa ehdottomasti.

  Clash Royalen voi ladata Suomessa iPhonelle tai iPadille Applen App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju