Mobiili.fi Supercellin suosikkipeli on tahkonnut App Storessa enemmän rahaa kuin kukaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Supercellin Clash of Clans


  Supercell on onnistunut julkaisemaan useita supersuosittuja mobiilipelejä, joiden avulla yhtiön tulos kovenee vuodesta toiseen. Pelijulkaisujen joukosta löytyy muun muassa miljoonia pelaajia kerännyt Clash of Clans, joka on nähtävästi myös kaikkien aikojen tuottoisin iOS-peli.

  Mobiilisovellusten latauksia ja tuottoja seuraava App Annie julkaisi vastikään raportin, jonka mukaan Clash of Clans on noussut kaikkien aikojen tuottoisimpien iOS-pelien listan kärkeen. Tulos ei sinänsä ole ihme, sillä Clash of Clans on pysynyt sitkeästi tuottoisimpien pelien kärkisijalla päivästä toiseen.

  Peli itsessään on ilmainen, eli rahaa kertyy yksinomaan sovelluksen sisäisistä ostoista. Inquisitr-sivuston mukaan Clash of Clans tuottaa arviolta 1,56 miljoonaa dollaria joka päivä pelaajien ostamien virtuaalituotteiden muodossa. Näillä lukemille peli päihittää useita todella suosittuja ja tuottoisia kilpakumppaneita, kuten Candy Crush Sagan.

  Clash of Clans julkaistiin alunperin Applen mobiililaitteille vuonna 2012. Myöhemmin peli on vallannut myös Android-laitteet. Klaanisodan kolmivuotista taivalta juhlistetaan erityisellä ClashCon-messutapahtumalla, joka järjestetään Helsingissä 24. lokakuuta. Luvassa on paneelikeskusteluja, strategiatyöpajoja ja paljon muuta. Clash of Clans -fanit voivat ostaa lippunsa ClashCon-verkkosivuilta.

  [​IMG]
  Ensimmäiset Clash of Clans -messut järjestetään lokakuussa Helsingissä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju