Super Mario Run päivittyi – ei enää kiirettä kenttien läpäisyssä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
super-mario-run.jpg


Applen iOS-laitteille tähän mennessä julkaistu Super Mario Run on saanut päivityksen, joka tuo peliin uuden ”Easy Mode” -pelitilan. Peliä helpottava Easy Mode -tila poistaa aikarajoituksen kenttien läpäisystä, joten pelaaja voi käydä niitä läpi haluamallaan vauhdilla. Lisäksi Easy Mode tarjoaa rajattoman määrän kuplia, poistaen stressin kenttien läpäisystä.

Juuri julkaistu 1.1.0-päivitys tuo myös muutamia muita uudistuksia, ja esimerkiksi Toad Rally -pelitilassa saa aiempaa helpommin kerättyä Toadeja. Lisäksi päivitys tuo erinäisiä virheenkorjauksia.

Joulukuun puolivälissä iOS:lle julkaistu Super Mario Run nousi nopeasti latauslistojen kärkeen, mutta ei pysynyt huipulla pitkään. Tuloksestaan tänään kertoneen Nintendon mukaan peli on kerännyt tähän mennessä 78 miljoonaa latausta ja tuottanut noin 50 miljoonaa euroa.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta vasta 9,99 euron sisäisellä maksulla saa käyttöönsä koko pelin, ja tuon maksun on suorittanut yli viisi prosenttia lataajista. Määrä on enemmän kuin vastaavilla peleillä yleensä ja ylitti analyytikoiden odotukset. Nintendon omissa toiveissa kuitenkin oli, että yli 10 prosenttia lataajista ostaisi koko pelin käyttöönsä.

Super Mario Run on saapumassa Androidille maaliskuussa. Nintendon toinen mobiilipeli, Fire Emblem Heroes, on saapumassa sekä Androidille että iOS:lle 2. helmikuuta. Animal Crossing -pelin oli määrä saapua App Storeen maaliskuussa, mutta sen julkaisua on siirretty, ja se on tulossa aikaisintaan huhtikuussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom