Mobiili.fi Suosittu Prisma-kuvasovellus toimii nyt ilman verkkoyhteyttä ja aiempaa vikkelämmin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Prisma-sovelluksella voi muokata kuviaan erilaisilla taiteellisilla tyyleillä.


  Suosituksi kesän aikana noussut valokuvia eri taiteellisilla tyyleillä filtterin tavoin muokkaava Prisma on jälleen päivittynyt.

  Tällä kertaa Prisman iPhone-version kerrotaan toimivan nyt useimpien tyylien osalta ilman verkkoyhteyttä – kuvan muokkaamiseen vaadittava laskenta tapahtuu näin itse puhelimessa. Koska tiedonsiirtoa puhelimen ja palvelimen välillä ei tarvita, ainakin useimmissa tapauksissa muutos voi nopeuttaa valmiin lopputuloksen saantia.

  Lisäksi uudessa iPhone-versiossa Prisma on lisännyt mahdollisuuden lahjoittaa yhden tyylin yhteydessä yhden dollarin hyväntekeväisyyteen. Tämä voi kieliä toistaiseksi täysin ilmaisen Prisman yhdestä mahdollisesta bisnesmallista jatkossa – mukaan tulevista uusista maksullisista tyyleistä. Tämän ohella Prisma voi jatkaa rahan tekemistä sponsoroiduilla tyyleillä.

  Applen iPhonen lisäksi Prisma on saatavilla Androidille. Myös sen osalta kerrotaan viimeisimmän päivityksen parantaneen nopeutta.

  Prisma hyödyntää kuvien muokkaamisessa edistyneitä keinoälytekniikoita, mutta eri tavoin toimimalla se on saanut puristettua efektin lisäämiseen kuluvan ajan murto-osiin sitä ennen nähdyistä ratkaisuista. Saatavien lopputulosten näyttävyyden ohella erityisesti helppous ja nopeus ovatkin olleet avaintekijöitä Prisman suosiossa.

  Jatkossa Prismaan on luvassa yhä jo aiemmin luvatusti kuvien lisäksi myös videoiden muokkausmahdollisuus.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju