Mobiili.fi Suosittu Pokémon-sijainnit paljastava palvelu sulkeutui – mitä nyt?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PokéVision sulki palvelunsa.


  Pokémon GO sai viikonlopun aikana ensimmäisen merkittävän päivityksensä, joka muun muassa poisti pelistä ainakin toistaiseksi täysin viime aikoina toimimattomat Pokémonien läheisyydestä kertoneet jälkien kuvat.

  Uusi päivitys ei ollut ainoa merkittävä käänne, joka Pokémon GOn ympärillä on nyt tapahtunut.

  Myös suosittu Pokémonien sijainnin kartalla kertonut PokéVision-palvelu on lopettanut toimintansa. Pokémon GOn kehittäjällä Nianticilla ei olla oltu kovin iloisia lukuisista erilaisista pelaamista avittavista – ja Pokémon-paikkatiedot paljastavista – palveluista, joita pelin suursuosion vanavedessä on syntynyt.

  PokéVisionin taustahenkilöt ovat viestittäneet Twitterin välityksellä toistaiseksi kunnioittavansa Nianticin ja Nintendon toiveita laittamalla palvelunsa kiinni.


  Hey guys. We wish we had some news for you

  At this moment, we are respecting Niantic and Nintendo's wishes.

  Will keep you guys posted

  <3

  — Pokevision (@PokeVisionGo) July 31, 2016


  Täysin ilman eivät pelaajat apupalveluita tietenkään ole toistaiseksi jäämässä. Lukuisista muista palveluista esimerkiksi PokeRadar toimii edelleen aivan normaalisti.

  Ikuisesti Pokémon-sijainnit laajasti paljastavat palvelut eivät välttämättä kukoista, sillä Niantic voi lähteä niiden perään voimakkaammin estämällä niiden pääsyn suoraan tietoihin tai lakiteitse, sillä palvelut rikkovat Pokémon GOn käyttöehtoja.

  Itse asiassa ainakin osaan palveluista Nianticin kovemmat otteet näyttävätkin jo iskeneen. PokeHound-sivusto on myös jo sulkenut ovensa. Forbes on kertonut PokeHoundin vastaanottaneen Nianticilta palvelun sulkemista vaatineen asiakirjan, joka on päätynyt myös nettiin Imgur-palveluun.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju