Mobiili.fi Suosittu kuvasovellus Prisma tekee pian myös taiteellisia videoita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Yoshi-hahmo Prisman Android-sovelluksen jäljiltä.


  Prisma on viime viikkojen aikana kovaan suosioon noussut kuvasovellus, joka tekee valokuvista sekunneissa näyttäviä taideteoksia. Pian sovelluksen avulla voi antaa näyttävän ja taiteellisen loppusilauksen myös videoille.

  Prisman perustajajäseniin kuuluva Alexey Moiseenkov kertoi uutistoimisto Bloombergille, että teknologia videoiden muokkaamiseksi on jo olemassa, mutta yhtiön täytyy vielä päivittää omaa tietokonekalustoaan vastaamaan videoiden muokkaamisen vaatimuksia.

  Toisin kuin esimerkiksi Instagram, Prisma ei käytä suodattimia kuvien muokkaamiseen, vaan se ikään kuin maalaa kuvat uudelleen tekoälyä sekä neuroverkkomalleja hyödyntäen. Niinpä videoiden muokkaaminen asettaa laitteistolle kovat vaatimukset. Moiseenkovin mukaan tuki videoiden muokkaamiselle on tarkoitus tuoda tulevien viikkojen aikana.

  Prisma-sovellus tarjoaa laajan kattauksen erilaisia taidefilttereitä, jotka perustuvat joko kuuluisien taiteilijoiden tyyleihin tai laajemmin tunnettuihin kuvioihin ja kuoseihin. Prisma julkaistiin aluksi kesäkuussa iOS-laitteille ja hiljattain myös Android-laitteille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju