Suositelkaa liittymätyyppiä.

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja nalleh, 12/1/04.

 1. nalleh

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tää nyt on ehkä väärä paikka kysyä tätä; mutta koitetaan.

  Mikä olisi halvin liittymä mulle ja mun jätkäkaverille, (se joutu inttiin nyt tänään ja ei haluais tähtitieteellisiä laskuja..) mikä on nyt tällä hetkellä käytössä. Ei mitenkään jumalattoman kallis, ja siihen pitäisi sisältyä älyttömän halvat puhelut.

  Oon koittanu jotain ettiä, näitä tyypillisiä, sonera, dna, radiolinja, mutta jos teillä olis jotain ehdotuksii ni antakee tulla.

  Mikäli tää on väärässä paikassa, tai samanlainen on jo aikasemmin ollut, pahoittelen.
   
 2. cobra

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/03
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  eikö se sonera uus liittymä olis hyvä mis on 1000kpl tekstareita kuukausimaksun hintaan?
   
 3. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  Tämä on ihan hyvä vaihtoehto, tekstareita kun on helpompi lähetellä intis. Palvelusten välissä kun on joskus aikaa niin puheluista voi jäädä kiinni (enhän minä oo jääny ;) mutta tekstareista ei jää läheskään niin helposti.
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Saunalahden liittymiä voi suositella; esim. Tasahinta tai Tasahinta+ höystettynä Sisärenkaalla (sisärengaspuhelut 0,02 €/min toukokuun loppuun asti), Kpikor, tai parhaiten ehkä Hese (0,08 €/min Saunalahden liittymiin, ei Sisärenkaan kk- eikä muutosmaksuja).

  Dna:lla ei todellakaan ole mitään tarjota tällä hetkellä tähän tarkoitukseen.
   
 5. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  Joko PGFree (30 min / vrk ilmaisia puheluita) tai sitten ACN Mobile Friends (ilmaiset toisiin ACN Mobile Friends), jos haluaa riskeerata.

  Saunalahden sisärengas (tmv) tais puhelut olla jotain 0,02€ /min helmikuun loppuun, muuten toi Saunalahden KpIKOR:in 0,07€/min yhteen liittymään ois aika edullinen.
   
 6. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Radiolinjan choice voisi olla varteenotettava vaihtoehto, valitsette toisenne "ystäviksi" ja soittelette puhelut keskenään 5e/kk hinnoilla. Lisäksi muut ison operaattorin palvelut ja edut ovat saatavilla.
   
 7. liekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  517
  Tykkäykset:
  0
  Radiolinjan choice favorite Markantalosta
   
 8. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  RL Favorite toiselle ja toiselle myös joku RL. Riittää kun toinen ilmoittaa että nyt mulle voi soittaa ja toinen sitten soittaa. Säästyy vitonen kuussa :)
   
 9. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Ihan oikea paikka kysyä asiaa.

  Mä suosittelen näitä:
  1. Radiolinja Aina ja siihen Favorite-palvelu, voit soitella max. 5 Radiolinjan liittymään kiinteällä hinnalla, 5 euroa/kk/kytketty RL-numero + normaali kk-maksu 3,33 euroa.

  2. Saunalahti Kpikor, yhteen vapaa valintaiseen kotimaan numeroon puhelut 7 c/min. Siis halpaa. Kk-maksu 4 euroa.

  3. Saunalahti Tekstari, kk-maksu 9 euroa, max. 1000 viestiä /kk mihin tahansa kotimaan numeroon, sisältyen tuohon kk-maksuun, ylimenevät 9 c/kpl, puhelut 15,5 c/min.

  4. Saunalahti Tivkor, kk-maksulla 4 euroa, max. 1000 viestiä/kk mutta viiteen ennalta valittuun numeroon jotka saa kyllä valita vapaasti kaikista kotimaan numeroista. Puheluiden hinta vaihtelee riippuen mihin liittymään soittaa, ei siis tasahintainen kuten Tekstari. 1000 ylimenevät viestit 12 c/kpl muihin ja 6 c/kpl Saunalahden liittymiin.

  5. Radiolinja Aina Tekstari, kuten Saunalahti Tekstari (1000 viestiä vapaasti kaikkiin kotimaan numeroihin) mutta kk-maksu 9,95 euroa /kk ja 1000 ylimenevät viestit 12 c/kpl. Puhelut samanhintaiset kuin Saunalahti Tekstarissa.

  6. Tässä on riskinsä : ACN Mobile Friends jolla kiinteähintaiset puhelut toiseen samanlaiseen liittymään siis ACN Mobile Friends mutta pitää avata liittymä ennen 31.5 jotta saa tuon kiinteän hinnoittelun. En tiedä pitäneekö paikkansa arvelut siitä että olisi rajana 33 min/päivä ja 1000 min/kk "ilmaisissa" puheluissa, siks ei voi sanoa että "rajattomasti", noista rajoistahan kiistellään jatkuvasti. Anyway, kk-maksu on jotain 4-5 euron luokkaa.
   
 10. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Jos vaatimuksena on halvat puhelut, tekstariliittymät voi jättää pois laskuista. Jäljelle jää RL:n Favorite, sekä Saunalahden liittymät.

  Huomautettakoon vielä, että molemmilla ei ole pakko olla sama Saunalahden liittymätyyppi; halvat puhelut pätevät myös ristiin eri liittymätyyppien välillä; esim. TasahintaPlus + Sisärengas <> Hese. - Niin, ja onhan vielä Passeli.
   
 11. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Joo kyllä Markantalon Choice on ehdoton, jos lähdette "puhtaalta pöydältä" liikkeelle, ts. kummankaan ei tarvitse pitää (mahdollista) "ei-radiolinjaansa".
  Tuossa vielä esite ko. liittymästä: http://www.markantalo.fi/choice.pdf. Ja saa siis ainoastaan Markantaloista.
   
 12. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Totta mutta jos lähin Markantalo on kaukana niin liittymän tilaaminen toki onnistuu myös netin kautta! Eli sanotaanko että lähin posti on se jonka kautta asioidaan, ensin tilataan netin välityksellä varsinaiset tilauslomakkeet, täytetään ne ja lisätietoihin voi laittaa että Markantalo Favorite, sitten otetaan kopiot niistä tilauslomakkeista itselle ja se Radiolinjan kaavakkeen alin kappale tietenkin myös jätetään itselle, sitten loput alkuperäiset kaavakkeet ja paperit palautetaan Markantalon kuoressa Markantaloon Heinolaan. Postimaksukin on valmiiksi maksettu siinä kuoressa. Itse liittymä kortteineen tulee postitse kirjattuna kirjeenä.
   
 13. nalleh

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Kiiitos kaunis kaikille jotka on vastannu.. :) ehdottelen sille näitä liittymätyyppejä, ja sitten postailen tänne minkä valittimme.. En ollu ees koskaan kuullu noista radiolinjan favoritejutuista..

  Joten suuri kiitos, tästä oli iso apu!
   
 14. LeaH

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/8/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Anteeksi maalaisuuteni, mutta mitähän tämä mahtaa tarkoittaa? Ei kai Hese-liittymään saa ollenkaan Sisärengasta (tai jos saa niin kertokaa ihmeessä minullekin!) :)
   
 15. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  351
  Tykkäykset:
  7
  Ei saakaan. Mutta sisärenkaalla ne puhelut ovat normaalisti 8c kai paitsi nyt tarjouksessa 2c. Siis hesen ottaminen voi olla kannatavaa, koska puhelut ovat samanhintaisia kuin sisärenkaassa normaalisti, mutta ei tarvitse maksaa niitä maksuja.
   
 16. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Hese on tosiaan hyvä vaihtoehto, jos soittelee paljon Saunalahteen. Kk-maksu on vain 4 €, tekstiviestit kaikkialle 0,08 € joten sopii tekstailuunkin varsin hyvin. Puhelut muualle kuin Saunalahteen 0,15 €/min. Hese on käytännössä Saunalahden liittymä, mutta sitä saa vain Hesburger-ketjun kautta.

  Jos on jo ennestään Saunalahti niin liittymän vaihdossa Heseen voi tulla ongelmia. :(
   
 17. Skopa Vieras

  0   0   0

  xx

  Globetel kannattaa myös tarkistaa.
   
 18. mambojambo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Luotettava ja halpa on hieman huono yhdistelmä... miksikö ? ei sellaista oikein tahdo löytyä. Vinkkinä voisi sanoa, että mielummin luotettava (toimii, laskutus pelaa, kuuluvuus hyvä, saa hyvän palvelun tarvittaessa) kuin halpa (laskuissa virheitä, kenttää ei löydy, ongelman sattuessa olet pulassa ilman puhelinta---> SIM kortti ei toimi tai sitä ei ole toimitettu ja asiaa ei saa korjatuksi oikein millään) Soneralla olisi toi ZeroForty tekstiviestien suurkuluttajille, tosin se kk maksu on aikas paljon, mutta toisaalta jos viestejä kirjoittaa paljon niin mikäs siinä.
   
 19. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  No ei noita mainitsemiasi ongelmia Radiolinjan tai Saunalahden kanssa tule. Molemmat edullisia ja hyvin pelaa.
   
 20. mambojambo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Totta puhut Aikakone eli siis niitä kannattaa kokeilla joista on positiiviset kokemukset. Itse ole kilpailuttanut liittymiä ja olen juossut puheaikatarjousten perässä ja olen havainnut, että kannattaa valita joukosta RL, SL tai Sonera. Muista on jäänyt vain paha mieli...
   

Jaa tämä viestiketju