Mobiili.fi Suomi ensimmäisten joukossa: PlayStation VR sai julkaisupäivän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PlayStation VR.


  Sonyn PlayStation 4 -pelikonsoli on saamassa omat virtuaalitodellisuuslasinsa, ja nyt lasien tarkka julkaisupäivä on tiedossa. Jo aiemmin oli tiedossa, että julkaisu tapahtuu lokakuussa, mutta vuotuisten E3-messujen yhteydessä järjestetyn tiedotustilaisuuden jälkeen Sony Interactive Entertainment Europe vahvisti PlayStation VR -virtuaalitodellisuusjärjestelmän Euroopan julkaisupäiväksi 13.10.2016.

  Sony PlayStation VR-lasit julkaistaan kahdessa erässä ja ensimmäinen erä saapuu 13. lokakuuta. Suomi kuuluu ensimmäiseen erän piiriin ja lasit julkaistaan samana päivänä myös muun muassa Yhdysvalloissa.

  PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasien suositushinta Euroopassa on 399 euroa, joskin hinta voi vaihdella jälleenmyyjittäin sekä valuutasta ja verokannasta riippuen. Nähtäväksi jää, pompauttaako Suomen verokanta hinnan yli 400 euroon.

  Seuraavat pelit tulevat saataville heti PlayStation VR:n julkaisun yhteydessä:

  • Rigs
  • VR Worlds
  • Until Dawn: Rush of Blood
  • Super Stardust
  • Hustle Kings
  • Tumble VR

  Noin 400 euron hinta ei ole aivan pieni, varsinkaan kun toimiakseen lasit tarvitsevat itse pelikonsolin lisäksi myös muutaman kympin hintaisen PlayStation Cameran. Hinta on kuitenkin selvästi alhaisempi kuin PC-käyttöön tarkoitetuilla Oculus Rift- (699 euroa) tai HTC Vive (899 euroa) -laseilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju