Mobiili.fi Suomi ahmii eniten mobiilidataa maailmassa – Yllätkö sinä näihin gigatavumääriin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mobiiliverkkomasto


  Tuore tutkimus osoittaa, että suomalaiset ovat maailman ahkerimpia mobiilidatan käyttäjiä. Keskivertokäyttäjä kuluttaa useita gigatavuja dataa kuukaudessa.

  Tutkimusyhtiö Tefficientin kyselytutkimuksen mukaan Suomi on mobiilidatan käytön saralla koko maailman ensimmäinen. Tulokset kertovat, että keskivertosuomalainen kuluttaa 4,3 gigatavua mobiilidataa kuukaudessa. Suomea kulutuksessa seuraavat Ruotsi, Etelä-Korea ja Japani.

  [​IMG]Suurimmat määrät dataa siirretään Tefficientin mukaan Elisan verkkojen yli. Elisan asiakkaat kuluttavatkin keskimäärin jopa kuusi gigatavua dataa kuukaudessa. ”On hyvä pitää mielessä, että nyt puhutaan keskiarvoista”, Elisan tuotantojohtaja Vesa-Pekka Nikula muistuttaa. ”Monet käyttäjät kuluttavat kaksin verroin enemmän ja aktiivisimmat Internet-käyttäjät kuluttavat kymmeniä gigatavua dataa joka kuukausi.”

  Tefficient nostaa Suomen datanälän syyksi videopalveluiden kasvun ja nopeiden 4G-verkkojen leviämisen. Lisäksi Suomessa yhteyksistä maksettavat kuukausimaksut ovat muuhun maailmaan verrattuna alhaisia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju