Mobiili.fi Suomessa kehitetty tuplanäyttöpuhelin saa jatkoa – uutuus tulee ensi vuoden alussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  YotaPhone 2 valkoisena


  YotaPhone pyrki erottautumaan markkinoilla kahdella näytöllään. Etupuolella YotaPhone 2:ssa on tavallinen AMOLED-näyttö, mutta takapuolella sijaitsee vähävirtainen e-paperinäyttö. Puhelimen takana on venäläinen yritys, mutta sen kehitys on tapahtunut pitkälti Suomessa. Ensi vuoden alussa tuplanäyttöpuhelin saa jatkoa, kun uusi YotaPhone esitellään.

  Seuraavan sukupolven mallin, joka on luultavasti nimeltään YotaPhone 3, valmistaa kiinalainen älypuhelinvalmistaja ZTE. OANAn (The Organization of Asia – Pacific News Agencies) mukaan ZTE ja Yota Devices ovat sopineet yhteistyöstä. ZTE tulee valmistamaan noin 100 000 kappaletta uusia YotaPhone -älypuhelimia. Tähän mennessä YotaPhonet on valmistettu Singaporessa.

  ”Yhteistyö sisältää tulevan sukupolven YotaPhonen valmistuksen. Se sisältää myös mobiilipalveluiden ja ohjelmistojen kehittämistä ja integrointia”, raportissa kerrotaan. Yota Devices kertoo, että siirtämällä valmistuksen ZTE:lle valmistuskustannukset laskevat jopa 30 prosentilla. Kaikkia YotaPhoneja ZTE ei kuitenkaan valmista kokonaan, vaan puhelimen erikoisversiot kootaan Venäjällä.

  [​IMG]
  Ensimmäisen sukupolven YotaPhone

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju