Suomenkielisiä Nokia-mainoksia haussa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Saddu, 2/10/10.

 1. Saddu

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  tämä epätoivoinen freelanceri on saanut tehtäväkseen etsiä viikonlopun aikana Nokian puhelimien tai palveluiden suomenkielisiä mainoksia. Kaikki käy, bannerit, tv-mainokset, lehtimainokset jne.

  Hulluna olen googlaillut, mutta tuloksena oikeastaan vasta kaksi osittain suomenkielistä videota juutuubista, yksi banneri ja yksi flash. Minulle ei edes tule mitään sellaisia lehtiä, joissa mainostaisivat ja joista voisin skannailla.
  Nyt on kaikki apu tarpeen. Olisin ihan mielettömän onnellinen, jos joku vinkkaisi, mistä näitä löytää tähän hätään. Kirjasto on täällä maalla viikonloppuna poissuljettu vaihtoehto :(
   
 2. Saddu

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Niin ja tarkennuksena: Etsin siis Nokian itsensä mainoksia, en jälleenmyyjien tarjoushärpäkkeitä.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tällä foorumilla pyörii Nokian mainoksia, mutta ne varmaan huomannut jos selaimessasi ei estoja päällä. ja sen lisäksi ihan omat osiot.
  Katu mainoksia on ollut sysynaikana, lehdissä myös, sanomalehdissä merkittävä osa varmaan yhteismainoksia.
  Kirjastokeikka voisi olla silti paikallaan. vai meinaatko että lukijat tekisivät hommasi ?
  Aikakauslehdissä on syksyn aikana ollut mainoksia (Esim e-sarjaa talouslehdissä markkinoitu), voi olla juuri nyt taukoa, mutta kirjastoissa on aikakauslehdistä yleensä pitkäajalta lehtiä. jos tuoreimmassa numerossa ei löydy.

  Jos kirjasto on kuitenkin aivan poissuljettu paikka, niin käy parturissa, sen jälkeen terveyskeskukseen ja kahvilat "esson baarit"

  Jos sinulla Nokian luuri rekisteröity, niin siihen saattaa tunkea asiakas suhteen hoitoon liittyvää viestintää.
   
 4. Saddu

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Hei ja kiitos asiallisesta vastauksesta.
  Tämän foorumin olen jo heille linkannut ja kertonut noista ylä- ja alareunan Flasheistä.
  "Kirjastokeikka voisi olla silti paikallaan. vai meinaatko että lukijat tekisivät hommasi ?" Joo, en ole pyytämässä ketään tekemään mitään hommaani puolestani, kunhan kyselin vinkkejä.
  Kirjastoon ei tosiaan pääse, koska se on kiinni, lähimpään pikkukaupunkiin yli 50 kilsaa, sieltä voisi löytyä auki oleva kirjasto. Valitettavasti maanantaihin ei ole aikaa odottaa.
  Terveyskeskuskin kiinni, päivystys n 80 km:n päässä. Kampaamot varmaan auki tänään, pitäis vaan sitten saada viedä lehti/mainos kotiin mukanaan, että saa skannattua.
  Mä tässä juuri surffailen kaikilla mahdollisislla sivuilla, missä voisin kuvitella Nokan bannereitaan väläyttelevän... Ja muistin ottaa Adblockinkin pois päältä. :)
  Kohta lähden kirkolle etsimään vanhoja lehtiä. (joskus, hyvin harvoin sitä kaipaa niitä edellisen elämän suomia pääkaupungin mahdollisuuksia... nyt on se harvoin)

  Nää on just näitä, toimeksianto tulee lauantaiaamuna ja sunnuntaina pitäis olla valmista. Eläköön yrittämisen vapaus.
   
 5. Saddu

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Sivuhuomautus: aika sikanopeasti google indeksoi tämän sivuston, nyt jo tuli nokian mainos -haulla tämä viestiketju etusivulle....
   
 6. Japsu1

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/08
  Viestit:
  334
  Tykkäykset:
  10
  Yritin auttaa tarkistamalla sellaiset omat lehdet jotka voisivat vielä löytyä lehtikioskista/telineestä mutta tuli vesiperä. Eli näitten selaamiseen sinun EI kannata uhrata aikaa: Eilinen Kauppalehti, tuoreimmat Talouselämä, MikroPC, ja Mikrobitti.
  Kauppalehdessäkin usein joku Nokia- mainos mutta viimeisestä numerosta ei löydy Nokiaa muuta kuin Kauppalehden omasta mobiilipalvelumainoksessa. ;)

  Esim. Mikrobitistä jopa löytyi Nokia N8:aa esittelevä kokosivun artikkeli muttei yhtään Nokia ilmoitusta. Useinhan tuotetestien ja -esittelyiden yhteydessä lehden samasta numerosta löytyy testissä mukana olleiden ilmoituksia. Nokian ei ehkä tarvitse tuohon "alentua", siitä lehdet saattavat kirjoitella muutenkin. =)
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Känykkällä tietenkin tuo homma hoidetaan.

  Joku tuossa mainitsikin, niin ei pikavilasulla osunut tämän viikonlopun lehdistä mainoksia (jos kimppa mainokset jätetään laskuista pois), pahan ajan olet saanut hommaasi.
   
 8. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  8058
  Tykkäykset:
  2010
  Puhelinmalli:
  Nexus 5x (Android 8.1.0)
  Nokia mainostaa myös Googlen testimainosten välityksellä, esim. tähän tapaan:

  ---

  Niin tekee, ilmeisesti vBSEO toimii asiallisesti.
   

Jaa tämä viestiketju