Mobiili.fi Suomen tuki näkyy: Lumiat ylittivät tänään ”merkittävän rajapyykin”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Nokian aloittama ja Windows-puhelinmarkkinoita hallitseva Lumia-laitesarja on ohittanut suuren virstanpylvään. Suomalaiset ovat nimittäin ottaneet käyttöön yli kaksi miljoonaa Lumia-puhelinta. Tapauksesta kertoi Ääni-blogi.

  Kahden miljoonan aktivoidun Lumian rajapyykki ylittyi Suomessa tänään. Loppukiriä siivittivät luonnollisesti uudet Windows 10 -puhelimet, eli Lumia 950, 950 XL ja 550, jotka julkaistiin viime vuoden loppupuolella ja jotka ovat myyneet suhteellisen hyvin erityisesti yrityspiireissä.

  Kahden miljoonan laitteen kunniaksi Microsoft muistelee hieman Lumian historiaa. Laitesarjahan sai alkunsa Lumia 800:sta, joka oli Nokian ensimmäinen Windows Phone -puhelin.

  [​IMG]
  Nokia Lumia 800

  [​IMG]
  Lumia 950 XL


  Microsoft-kaupan ja työvoimaleikkausten jälkeen Lumioiden kotimaisuus ei ole enää täysin entisellään. Tästä huolimatta suuri osa Lumia-puhelinten kehitystyöstä tehdään edelleen Suomessa, mikä viehättänee suomalaisia asiakkaita. ”Uusien puhelinten suunnittelua jatketaan, ja panostamme siihen, että Lumiat pysyvät jatkossakin suomalaisten suosiossa”, Microsoftin Pohjoismaiden Lumia-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Korpela lupaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju