Mobiili.fi Suomalaisyritys aloitti iPhone 7:n ennakkomyynnin – kultaa ja timantteja ja tuhansien...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2112
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  iPhone 7:ää ei ole vielä edes virallisesti esitelty, mutta eräskin yritys on jo alkanut ottaa vastaan ennakkotilauksia tulevasta puhelimesta. Asialla on helsinkiläinen Legend, jonka erikoisuutena ei niinkään ole julkaisemattomien puhelimien ennakkomyynti, vaan älylaitteiden koristelu esimerkiksi kullalla ja timanteilla.

  Legend on aloittanut iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan ennakkomyynnin, ja tarjolla on muutamakin erilainen vaihtoehto. Malleja ovat Momentum, Classique ja Classique Diamond. Esimerkiksi Classique Diamondin ominaisuuksiin kuuluu 10 mikronin kultapäällystys ja 360 kappaletta VVS1 -luokan timantteja. Värivaihtoehtoja ovat ruusukulta, platina ja musta rodium.

  Mielenkiintoisena yksityiskohtana Legend mainitsee, että iPhone 7:stä on tulossa 256 gigatavun tallennustilalla varustettu versio. Aiemmin ei moista vaihtoehtoa iPhone-mallistossa ole tarjolla ollut, mutta tuore huhu Aasiasta aivan hiljattain väitti sellaisen olevan tulossa.

  [​IMG]

  Kullan ja timanttien lisäksi Legendin iPhoneihin on tarjolla myös esimerkiksi krokotiilin tai pytonin nahkaa, ja hintaa 256 gigatavun tallennustilalla varustetulle iPhone 7 Classique Diamondille kertyy 2950 euroa. Jos tulevat veronpalautukset oikein kovasti taskun pohjalla polttelevat, on tarjolla myös esimerkiksi 0,6 karaatin rubiinilla koristeltu Momentum, jolla hintaa on 3390 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju