Mobiili.fi Suomalaisyhtiö esitteli älykellon täysillä puhelintoiminnoilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalaisen Wergo Oy:n julkaisema Wergo-älykello tuo puhelut ranteeseen ilman mukana kannettavaa puhelinta. Android-käyttöjärjestelmän ansiosta Wergoon on ladattavissa tutut sovellukset, kuten Facebook, Sportstracker, Twitter ja Instagram.

  Kello sisältää SIM-korttipaikan, eli se ei ole riippuvainen puhelimesta. Puhelut onnistuvat suoraan kellon mikrofonin ja kaiuttimen avulla tai käyttämällä Bluetooth-kuuloketta. Valmistajan mukaan joidenkin operaattoreiden tarjoama rinnakkais-SIM mahdollistaa matkapuhelimen ja Wergo-älykellon toisiaan täydentävän käytön aina tilanteen mukaan.

  Wergo-älykello on valmistajansa mukaan suunnattu aktiivisille käyttäjille niin luonnossa kuin kaupungissakin. Roisketiivis kuori takaa kellon toiminnan urheillessa ja sateessa bussia odotellessa.

  Android 4.4 -käyttöjärjestelmän ansiosta Google Play -kaupan sovellukset ovat asennettavissa kelloon. Android Wear -kelloista poiketen Wergo on siis täysiverinen Android-älykello.

  Kellossa on kamera valo- ja videokuvaukseen, GPS-paikannus navigointiin ja urheilusovelluksille sekä Bluetooth-yhteys lisälaitteille, kuten kuulokkeille, näppäimistölle ja jopa auton OBD-lukijalle. Netin käyttö sujuu mobiilidatan tai Wi-Fi -yhteyden avulla.

  Wergon tallennustila on 4 gigatavua ja käyttömuisti 512 megatavua. Tallennustila on laajennettavissa microSD -kortilla aina 32 gigatavuun asti. Älykellon sydän on Dual-core Cortex A7 – 1.3 GHz prosessori.

  Kellon hintaa tai tarkempaa julkaisuaikataulua ei vielä kerrottu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju