Suomalaista Asmo-laturia myyty 15 000 kappaletta – uusi malli tekeillä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Asmo-laturi on edustettuna Suomi-osastolla Mobile World Congressissa.


Suomalainen sähköä säästävä ja paloturvallisuutta parantava Asmo-laturi on jälleen mukana Barcelonassa mobiilialan jättitapahtumassa Mobile World Congressissa liiketoimia edistämässä.

Asmo-laturia on toistaiseksi myyty Suomen lisäksi Norjassa ja Tanskassa. Latureita on mennyt kaupaksi 15 000 kappaleen erä. ”Alkuperäinen tavoite tälle vuodelle oli 30 000 laturia, mutta joudumme ehkä valmistamaan enemmän”, kehui Asmon perustaja Asmo Saloranta.

Suomessa Asmo-laturia myy muun muassa Verkkokauppa.com 39,90 euron hintaan.


Prototyyppi Asmon uudesta USB-C-laturista.


Salorannan kehittämä Asmo-laturi poikkeaa tavanomaisista puhelimien latureista siinä, että laturi ei käytä lainkaan virtaa silloin, kun se ei ole kytkettynä puhelimeen. Tyypillisessä USB-laturissa on aina virta päällä, kun se on kytkettynä pistorasiaan, mutta Asmo-laturiin kytkeytyy virta vasta siinä vaiheessa, kun se yhdistetään puhelimeen. Tuloksena on paitsi pieni virransäästö, mutta ennen kaikkea parantunut turvallisuus.

Nyt Asmo kehittää laturistaan yhä uutta USB-C-versiota, jonka osalta parhaillaan neuvotellaan valmistuksesta alihankkijakumppaneiden kanssa. Valmistuskustannusta pitäisi saada vielä laskettua, jotta tuotantoon voitaisiin lähteä. Ensimmäisen sukupolven Asmo-laturit on valmistettu Suomessa.

USB-C-laturin jälkeen tulevaisuudessa siintää myös muita suunnitelmia. Asmo kehittää yhdessä tunnetun suomalaisen muotoilijan kanssa uutta tuotetta. Muotoilijan nimeä ei kuitenkaan vielä paljasteta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom