Mobiili.fi Suomalaisluotsit luottavat iPadiin – Finnpilot ensimmäisenä suomalaisyhtiönä Applen kampanjassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Finnpilotin luotsit käyttävät työssään Applen iPadia ja omaa mobiilisovellusta. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen yhtiö, jota Apple käyttää esimerkkinä iPadin käytöstä.

  ”Finnpilotin tavoitteena on koko ajan kehittää omaa toimintaa ja parantaa luotsauspalvelun laatua. Digitalisaatio tuo arvaamattomia hyötyjä myös luotsaukseen. Haluamme ottaa uutta teknologiaa käyttöön niin, että se aidosti hyödyttää asiakasta, työntekijää ja omistajaa”, painottaa luotsausjohtaja Kari Kosonen.

  Finnpilotin oman toiminnanohjaukseen tarkoitetun sovelluksen eli mPilotin rakentaminen alkoi kesäkuussa 2013 ja testikäyttöön ohjelma tuli Emäsalon luotsiasemalla syksyllä 2014. Tämän vuoden alussa sovellus on otettu käyttöön valtakunnallisesti. Kehitystyötä tehtiin yhdessä Finnpilotin henkilöstön ja suomalaisen ohjelmistoyritys Indagonin kanssa.

  ”Oli ensiarvoista, että oma henkilöstö on ollut sitoutuneesti mukana projektissa. Suomalaisen yrityksen kanssa työskentely oli myös tärkeää. Halusimme pienen ja ketterän toimijan, joka haluaa tehdä töitä juuri meille”, sanoo Kosonen.

  [​IMG]
  Kuvakaappaus Applen Finnpilot-esittelystä.


  Finnpilotin mukaan mPilot mahdollistaa luotsausprosessin reaaliaikaisen seurannan lisäksi laskutuksen nopeutumisen, lepoaikojen tarkan seurannan ja asiakaspalautteen keräämisen tehokkaasti ja kattavasti.

  ”Uuden tekniikan ja toimintatavan myötä Finnpilotin tehokkuus, luotsauksen tuottama turvallisuus ja luotsauksen tavoitteena oleva meriympäristön suojelun taso ovat parantuneet”, toteaa Kari Kosonen.

  Applen tarinaan Finnpilotista voi tutustua osoitteessa apple.com/business/finnpilot/.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju