Mobiili.fi Suomalaisjälleenmyyjät lopettivat Samsung Galaxy Note7 -tilaukset

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Myös suomalaisjälleenmyyjät ovat nyt poistaneet Samsungin Galaxy Note7 -puhelimet sivuiltaan. Vielä aiemmin tänään puhelimen tilaaminen onnistui.

  ”Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeintä, joten olemme päättäneet lopettaa Galaxy Note7:n myynnin ja vaihto-ohjelman. Tämän seurauksena puhelimen valmistus lopetetaan pysyvästi”, Samsung kertoi tänään.

  Galaxy Note7 on tämän päivän aikana kello 15 jälkeen kadonnut kaikkien Suomen suurimpien jälleenmyyjien eli operaattorien DNA:n, Elisan ja Soneran sekä Gigantin, Powerin ja Verkkokauppa.comin sivuilta.

  Samsung tai eivätkä ainakaan kaikki jälleenmyyjät ole vielä kertoneet, mitä tehdyille Note7-tilauksille tapahtuu. Tilaukset luonnollisesti ovat peruuntumassa puhelinten puutteessa, mutta toistaiseksi ei tiedetä esimerkiksi mitä käy niille Note7-ennakkotilauksille, joiden mukaan luvattiin kaupan päälle myös Samsungin uusi Gear VR -virtuaalitodellisuussilmikko – voisiko sen saada edelleen kaupantekijäisiksi esimerkiksi tilauksensa Galaxy S7:ään vaihtamalla. Olemme tiedustelleet asiaa Samsungilta sekä jälleenmyyjiltä, ja kerromme luonnollisesti heti, kun kerrottavaa tältä osin on.

  [​IMG]
  Galaxy S7 -tilaajat saavat nyt kaupantekijäisiksi 128 gigatavun muistikortin.


  Note7-toimitukset eivät täpärästi ehtineet alkaa Suomessa missään vaiheessa.

  Maailmalla Note7-palauttajia ja -tilaajia eri operaattorit ovat esimerkiksi hyvitelleet myös lahjakortein, mutta yhtenäistä käytäntöä asiassa ei eri jälleenmyyjien välillä näytä olevan.

  Samsung keskittyy nyt huippuluokassa keväällä julkistettujen Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelinten myynnin jatkamiseen. Kuten jo aiemmin kerroimme, on Samsungilla Suomessa parhaillaan käynnissä Galaxy Note7:n myöhästymisen jälkeen jo hiljattain aloitettu Galaxy S7 -kampanja, joka tarjoaa puhelimen ostajalle ainakin 23. lokakuuta asti kaupan päälle noin 100 euron arvoisen 128 gigatavun muistikortin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju