Mobiili.fi Suomalaiset puhelimen teleskooppijalat testissä – käytännölliset, muttei täydelliset

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2177
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jalaka Dual


  Suomalainen Jalaka hakee tällä hetkellä rahoitusta Indiegogo -joukkorahoituspalvelun kautta puhelimen tuelleen: Jalaka Dualille. Jalaka lähetti Mobiili.fille testaukseen tuotoksensa ja päätimme tehdä lyhyen katsauksen Jalakaan. Sen voi tilata halvimmillaan reilulla 20 dollarilla.

  Myyntipakkauksessa Jalakan testikappalettamme ei toimitettu, mutta myyntipakkaus sisältää luonnollisesti vain itse Jalaka Dualin. Sen käyttöönotto on kuitenkin helppoa. Jalaka Dual tarrautuu puhelimen takakuoreen liiman avulla ja jää kiinni puhelimeen napakasti. Valitettavasti kaikkien puhelimien kanssa Jalaka ei ole yhteensopiva, koska se vaatii tasaisen pinnan. Esimerkiksi LG G4:ään ei Jalakaa voinut kiinnittää. Jalaka toimii monien älypuhelimien ja tablettien kanssa, mutta ei kaikkien.

  Kätevät tukijalat suojakuoria vihaaville

  Henkilökohtaisesti en pidä Flip Cover -tyyppisistä suojakuorista, koska mielestäni puhelimen käytettävyys kärsii kuorta käytettäessä. Ainakin itselle Jalaka Dual tuo kätevät tukijalat puhelimeen ja nyt laitteen saa mukavaan katselukulmaan ilman erillisiä suojakuoria.

  On totta, että Jalaka Dual on aikamoinen mötikkä puhelimen takapuolella, mutta parissa päivässä siihen tottui. Pidän puhelintani taskussa näyttö reittä vasten, joten taskussa se ei päässyt painamaan. Jos olet tottunut pitämään puhelinta taskussa takakansi reittä vasten, kannattaa tottumus muuttaa, mikäli haluaisit Jalakan.

  [​IMG]
  Jalaka Dualin avulla saa puhelimesta tukevamman otteen.

  [​IMG]
  Jalaka Dualin avulla puhelimen saa kiinni auton ilmastointiin. Puhelin kuitenkin tipahti kerran vastaavassa tilanteessa, minkä vuoksi en toista kertaa puhelinta tällä tavalla laittanut


  Jalaka Dual on laadukas ja jämäkkä

  Jalaka Dualin valmistusmateriaali on metalli, joten se on hyvin laadukas. Itse Jalakan tukijalat ovat yllättävän jäykät, mikä on sekä positiivinen että negatiivinen asia. Jäykkyys luo tietynlaista laatutuntumaa ja tietenkin tärkeintä on se, etteivät ne lähde pyörimään itsekseen. Negatiivisena puolena on se, että tukijalkojen esiin ottaminen on suhteellisen haastavaa. Ne saa kyllä kaivettua sieltä esiin, mutta ilman pidempiä kynsiä se vaatii totuttelua.

  Jalaka Dualin tukijalat ovat teleskooppiset, joten niiden pituutta voi muutta tarpeen mukaan. Teleskooppivarsi toimii hyvin ja on mukavan jäykkä, minkä ansiosta jalan pituus ei itsekseen muutu.

  [​IMG]
  Teleskooppivarsien ansiosta tukijalkojen pituutta voi säätää


  Kokonaisuudessaan Jalaka Dual on varsin mukava lisä älypuhelimelle, mutta se jakaa varmasti mielipiteitä. Itselleni Jalaka Dual on varsin tarpeellinen, sillä en suojakuorista niinkään välitä. Jalaka Dualin avulla saan puhelimeni katseluasentoon. Kuitenkin niille, jotka eivät halua puhelimen takapuolelle ylimääräistä tavaraa, sopii suojakuori mahdollisesti paremmin.

  Jalaka Dualia voi tilata Indiegogon kautta vielä 10 päivän ajan. Halvimmillaan Jalakan saa noin 20 dollarilla. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, ettei Jalaka saa 50 000 dollarin tavoitettaan täyteen, sillä rahoitusta on tähän mennessä kerätty reilut 11 000 dollaria.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju