Mobiili.fi Suomalaiset maailman hullaantuneinta OnePlus-kansaa – näin yhtiö osallistuu Slushiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlussan Michael Tidebäck


  OnePlus julkaisi kuluvan kuun alussa uusimman, OnePlus X -nimellä kulkevan puhelimensa. Tavoitimme yrityksen yhteisöpäällikkö Michael Tidebäckin Slush-tapahtuman melskeestä ja tutustuimme uuteen X-puhelimeen.

  Uusin OnePlus-puhelin tuotiin markkinoille kahtena versiona. Perinteisemmän OnePlus X -mallin takakuori on lasinen, kun taas rajattu erikoisversio hyödyntää keraamisia kuoria. Reunukset ovat molemmissa tapauksissa metalliset.

  Pääsin kokeilemaan nopeasti keraamista mallia ja sen laatutuntuma on kieltämättä vakuuttava. Samoin käyttöjärjestelmänä toimiva Android-pohjainen OxygenOS tarjoaa sulavan käyttökokemuksen.

  [​IMG]
  Testasimme myös OnePlus X:n kameraa Slush-kaaoksen keskellä


  OnePlus edustaa tänä vuonna räjähtäneesti kasvaneessa Slush-tapahtumassa. Laitevalmistaja ei kuitenkaan esittele Helsingissä uutuuksia, vaan on mukana tarjotakseen viiden OnePlus-fanin joukolle mahdollisuuden kylpeä ja verkostoitua startup-yrityksiin ja innovointiin keskittyvässä tapahtumassa. Samalla OnePlus-tiimiläiset tapaavat mielellään myös muita faneja.

  Tidebäckin mukaan OnePlus X on otettu hyvin vastaan. Käyttäjät tuntuvat arvostavan OnePlus 2:n toimitusongelmien jälkeen selkeämpää strategiaa, jonka mukaan ostokutsuvaatimus kestää vain kuukauden.

  Lisäksi Tidebäck kertoi OnePlus-tuotteiden menekistä Suomessa. Väkilukuun suhteutettuna suomalaiset ostavat OnePlus-puhelimia kaikkein eniten. Toiseksi yltää Tidebäckin mukaan Ruotsi. Tämä on helppo uskoa, sillä OnePlus-puhelimet ovat näkyneet vahvasti myös Mobiilin lukijoiden keskuudessa.

  [​IMG]
  OnePlus X edestä

  [​IMG]
  OnePlus X takaa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju