Suomalaisen pelistudion Power Hover mukana Google Playn indie-pelikilpailun finaalissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
shots081115_0-700x390.jpg


Google käynnisti marraskuussa indie-kehittäjille tarkoitetun kilpailun, jossa etsitään Google Playn parasta eurooppalaista indie-peliä. 15:stä Euroopan maasta saapui lähes 1000 ilmoittautumista, ja niistä on nyt valittu finaaliin 20 parasta. Yksi finaaliin selvinneistä on helsinkiläisen Oddrok-pelistudion villi ja tyylikäs Power Hover.

Finaalitapahtuma järjestetään Saatchi Galleryssa Lontoossa 16. helmikuuta. Finalistit pääsevät esittelemään peliään tapahtumassa ja heillä on finaalissa mahdollisuus hankkia yhteistyökumppaneita, merkittävää näkyvyyttä sekä pääsyjä Googlen konferensseihin. Oddrokin lisäksi Suomesta finaaliin pääsi myös Huijaus Studiosin peli Mr. Future Ninja, jonka on määrä saapua sovelluskauppaan piakkoin.

Hover Power on seikkailupeli, jossa ohjataan leijulaudalla etenevää robottia. Peli käyttää ”low-poly” -grafiikkaa ja on tyyliltään hauskan retrofuturistinen, asiaan kuuluvaa ääniraitaa myöden. Peli on jo aiemmin ollut saatavilla iOS:lle ja nyt se on ladattavissa myös Android-laitteille.


Power Hoverin löytää Androidille Google Playstä ja iPhonelle, iPadille sekä iPod touchille Applen App Storesta. Android-versio on ladattavissa maksutta, iOS-versio maksaa 3,99 euroa. Pelit sisältävät myös sisäisiä ostomahdollisuuksia. iOS-versio tarjoaa myös iMessage-sovelluksen ja siitä on saatavilla versio Apple TV:llekin.

Kaikki finaaliin valitut pelit löytyvät Googlen Android-kehittäjäblogista.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom