Suomalaisen pelistudion huippusuosittu Trials Frontier sai päivityksen Androidilla ja...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216
screen520x924-2.jpeg


Suomalaisen pelistudio RedLynxin kehittämä ja pelijätti Ubisoftin jakelema Trials-pelisarja on saavuttanut mainetta monilla eri alustoilla. Laajaan pelirintamaan kuuluva Trials Frontier on tällä viikolla saanut ison päivityksen niin Androidille kuin iOS:llekin, ja peli on nyt Applen mainostamana tarjolla myös Apple TV:lle.

Moottoripyörätemppuilua sisältävän Trials-sarjan pelejä on julkaistu useille pelikonsoleille, Windows-tietokoneille sekä mobiililaitteille. Sarjan spin-off -peli Trials Frontier julkaistiin Androidille ja iOS:lle jo 2014, mutta kymmeniä miljoonia latauksia kerännyttä peliä on aikojen saatossa myös päivitetty ahkerasti. Tällä viikolla niin Android- kuin iOS-versioonkin tuli uusi KTM Rally -haaste, jossa pääsee päristelemään KTM 450 Rally -moottoripyörällä.

screen520x924-3.jpeg


Trials Frontierin iOS-versio on nyt käännetty myös Apple TV:lle, ja Apple onkin nostanut julkaisun Apple TV:n sovelluskaupassa näyttävästi esille. Apple TV -versio pelistä edellyttää erillisen peliohjaimen käyttöä.

Trials Frontier on ladattavissa ja pelattavissa maksutta, mutta sisältää myös pelinsisäisiä ostoja. Peli löytyy Android-laitteille Google Playstä, iOS-laitteille App Storesta ja Apple TV:lle laitteen omasta App Storesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom