Mobiili.fi Suomalaisen Jongla-palvelun pikaviestit menevät perille myös muiden palvelujen käyttäjille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Jongla on kotimainen pikaviestisovellus, joka on pyrkinyt erottautumaan markkinoilla erilaisten personointimahdollisuuksien avulla. Tarjolla on nähty esimerkiksi tarroja, animaatioita ja ääniefektejä. Lisäksi palvelu on panostanut laajaan käyttöjärjestelmätukeen. Tämän ajatuksen jatkeena on nyt julkaistu Open Jongla.

  Open Jongla on pikaviestimen uusin ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä kaikille kontakteilleen. Vastaanottajan ei siis tarvitse olla Jongla-käyttäjä.

  [​IMG]
  Jonglan toimitusjohtaja Riku Salminen


  Palvelu toimii seuraavasti: kun käyttäjä lähettää Jonglalla viestin tuttavalleen, joka ei ole Jongla-käyttäjä, lähetetään vastaanottajalle ilmainen tekstiviesti. Tekstarista löytyy viestin alkuperäinen sisältö ja linkki Jonglan verkkoversioon. Linkistä aukeaa siis mobiiliselaimessa toimiva versio Jonglasta, jossa keskustelu voi ensimmäisen viestin jälkeen jatkua vapaasti.

  Jonglan toimitusjohtaja Riku Salminen kertoo, että Open Jonglaa on testattu käyttäjillä ja kehitetty edelleen palautteen perusteella. ”Uusi ominaisuus on otettu erinomaisesti vastaan”, Salminen toteaa.

  Jongla on ilmainen pikaviestipalvelu. Sovelluksen löydät Applen App Storesta, Google Play -kaupasta, Windows Phone Storesta ja jopa Firefox Marketplace -kaupasta.

  [​IMG]
  Open Jongla

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju