1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Suomalaisen ihmelaturin kehittäjä rekrytoi johtoonsa Jollan perustajajäsenen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]Suomalaisen turvallisen ja virtaa säästävän ASMO-laturin kehittänyt ASMO Solutions on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen Marc Dillonin. Dillon on yksi Jollan perustajajäsenistä, ja jätti Jollan taakseen viime syksynä siirtyäkseen uusien haasteiden pariin.

  [​IMG]
  Marc Dillon Slushin lavalla 2014


  ASMO Solutionsin perustaja Asmo Saloranta kertoo työskennelleensä tähän asti yksin, mutta nyt uuden toimitusjohtajan avulla hänen yrityksensä pääsee viemään laturin myyntiä eteenpäin. ASMO-laturi keräsi yli 90 000 dollaria Indiegogo -joukkorahoituksen avulla ja on sittemmin kolminkertaistanut rahoituksensa muun muassa Tekesin ja yksityisten rahoittajien avulla. Rahoitus on mennyt tuotteen kehityskuluihin, ja nyt yhtiö on avannut uuden miljoonan euron rahoituskierroksen. Rahoituksen avulla on tarkoitus saada ASMO-laturi maailmanlaajuisesti myyntiin ja kehittää uusia tuotteita. Saloranta kertoo, että toimitusjohtajana aloittanut Dillon toimittaa ASMO-laturit ennakkotilaajille ensi töikseen.

  ASMO-laturi on kehitetty virtaa säästäväksi ja turvalliseksi laturiksi esimerkiksi mobiililaitteille. Laturi ei kuluta lainkaan virtaa silloin, kun se ei lataa laitteita. Mobiililaitelaturin lisäksi työn alla on myös kannettaville tietokoneille tarkoitettu älykäs ja virtaa säästävä laturi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju