Mobiili.fi Suomalaisen Eve-Techin Windows-hybridilaite pian tilattavaksi – nyt voit vielä vaikuttaa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Eve-techin Pyramid Flipper on tulossa ennakkomyyntiin joukkorahoituskampanjalla Indiegogo-palvelussa.


  Suomalainen Eve-Tech on jo jonkin aikaa työstänyt 2-in-1 -tyyppistä Windows-hybridiä. Nyt Eve-Tech on kertonut laitteensa tulevan tarjolle ennakkomyyntiin Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta syyskuun lopulla tai lokakuun alussa.

  Ennen Indiegogo-kampanjan alkua Eve-Tech halua vielä ottaa yhteisön mukaan ja kysyykin mielipiteitä nyt ehdotuksista varhaisille tilaajille tarjottavista eduista sekä halutuista suoritin- ja tallennusmuistivaihtoehdoista.

  Työnimellä ”Pyramid Flipper” kehitetty laite tulee olemaan etupäässä tabletti, jossa kuitenkin on integoitu seisomatuki. Näytön kooksi on aiemmissa kaavailuissa mainittu noin 12 – 12,5 tuumaa.

  Laitteeseen tulossa olevat ominaisuudet ovat muuttuneet projektin kehityksen aikana ja myyntiintulon siirtyessä eteenpäin. Ominaisuudet kehittyneet pitkälti yhteisön toiveiden perusteella. Esimerkiksi aiemmin suorittimeksi laitteeseen kaavailtiin Intelin Skylake-arkkitehtuuria käyttävää, kuudennen sukupolven Core M- suoritinta. Nyt mukana lopulta pitäisi kuitenkin olla uudempi Kaby Lake -arkkitehtuurin seitsemännen sukupolven suoritin.

  Indiegogo-ennakkotilausten toimitusten pitäisi alkaa joulukuussa 2016 tai tammikuussa 2017. Ensierässä luvassa on vain 500 laitetta, mutta Eve-Tech aikoo avata myöhemmin myös tilausmahdollisuuden omilla verkkosivuillaan.

  Lisäksi mukaan on tulossa muun muassa Thunderbolt 3 -liitäntöjä sekä ”luokkansa paras akunkesto”, kertovat Eve-Techin verkkosivut.

  Lopulliset tarkemmat tekniset tiedot Eve-Techin Pyramid Flipperistä selviävät viimeistään Indiegogo-kampanjan käynnistyessä. Toistaiseksi avoimella yhteisöllä eli vaikkapa juuri sinulla on vielä jäljellä oma vaikutusmahdollisuutensakin lopullisiin teknisiin valintoihin Eve-Techin sivujen kautta.

  Aiemmin Eve-Tech on myynyt myös Mobiili.fin kokeilussa käynyttä T1-Windows-tablettilaitetta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju