Mobiili.fi Suomalaisen Eve-Techin tablettiprojekti edistyy – Konseptit julki: nyt voit vaikuttaa!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Eve-Techin Pyramid Flipper edistyy. Konseptikuvat ovat nyt julkistettu 12 tunnin ajaksi ja käyttäjät voivat nyt kertoa omia mielipiteitään laitteesta.

  [​IMG]
  Eve-Techin logo.


  Suomalainen Eve-Tech aloitti matkansa Eve T1 -tabletillaan, joka käväisi testauksessamme. Hiljattain Eve-Tech kertoi uudesta projektistaan, johon kuluttajat pääsevät vaikuttamaan yhtiön verkkosivujen kautta. 2-in-1-hybridilaitteen ominaisuudet päätetään kuluttajien toiveiden mukaan.

  Tänään Eve-Tech julkaisi kello 15.00 uudet designkonseptit Eve T2 -laitteesta. Konseptit ovat tehty kuluttajien toiveiden mukaan ja nyt 12 tunnin ajan käyttäjät voivat käydä tarkkailemassa niitä. Perjantaina 3.00 kuvat poistuvat, mutta sen jälkeen käyttäjät voivat edelleen keskustella laitteista ja kertoa mielipiteitään.

  Palautteen, kommentoinnin ja äänestämisen perusteella Eve-Tech muokkaa laitetta kuluttajien toivomaan suuntaan ja yhtiö kertoo lisää konsepteista. Keskusteluja voi käydä lukemassa rekisteröitymättä, mutta jos haluaa päästä vaikuttamaan, täytyy käyttäjän kirjautua Even foorumille.

  Eve-Tech muistuttaa, että konseptit ovat vain esimerkkejä ja lopullinen laite tulee varmasti olemaan erilainen kuin konseptit. Tällä hetkellä ideana on saada käyttäjiltä palautetta esimerkiksi erilaisten seisontatukien suhteen.

  Voit osallistua keskusteluun Eve-Techin foorumilla. Eve T2 -hybridilaitteen on määrä saapua markkinoille ensi kesänä.


  Pyramid Flipper design concepts unveiled for 12 hours!
  See them at https://t.co/EZX2P7TVcY pic.twitter.com/tAu9uhgmaV

  — Eve (@evedevices) March 17, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju