Mobiili.fi Suomalaisen Eve-Techin ”lippulaivojen tappaja” -Windows-hybridi alkaa muotoutua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen Eve-Tech kaavailee 2-in-1 -tyyppisen Windows-hybridin esittelyä, ja laitteen tekniset tiedot alkavat vähitellen muotoutua. Laitetta kehitetään keskusteluyhteisön toiveiden pohjalta, ja alustavat tekniset tiedot laitteelle on nyt julkaistu.

  Työnimellä ”Pyramid Flipper” kehitetty laite tullaan tekemään etupäässä tabletiksi, joka varustetaan sisäänrakennetulla seisomatuella. Näytön kooksi on kaavailtu 12 – 12,5 tuumaa ja suosituimmaksi kuvasuhteeksi on valikoitunut monista vastaavista hybriditableteista tuttu 3:2. Näytön tarkkuudeksi on tulossa vähintään 2160 x 1440 pikseliä. Näyttö sisältää myös tuen paineen tunnistavalle stylus-ohjauskynälle.

  Suorittimeksi Eve-Techin laitteeseen on kaavailtu Intelin Skylake-arkkitehtuuria käyttävää, kuudennen sukupolven Core M -suoritinta. Kyseessä on tablettikäyttöön suunniteltu suoritin, joka ei tarvitse erillistä tuuletinta jäähdytykseen. Suorittimesta on tarkoitus tarjota useita eri tehoversioita.

  LPDDR3-tyypin RAM-muistia laitteeseen on tulossa vähintään kahdeksan gigatavua ja SSD-massamuistia on tarkoitus sovittaa vähintään 128 gigatavua. Kuten suorittimelle, myös tallennustilalle on tarkoitus tuoda useita eri vaihtoehtoja. Muita kaavailtuja yksityiskohtia ovat 720p-tarkkuuden etukamera, stereokaiuttimet ja WiFi- sekä Bluetooth-yhteydet. LTE-yhteyttä yhteisö on toivonut maksulliseksi lisävarusteeksi.

  Fyysisiä liitäntöjä on tarkoitus sovittaa melkoinen kattaus. Listalta löytyy niin perinteistä USB Type-A -liitäntää kuin myös uudempaa Type C -liitäntää USB 3.1-standardin virta- ja tiedonsiirto-ominaisuuksilla sekä myös Thunderbolt 3 -liitäntä ja muistikorttipaikka.

  Akkukestoa laitteelle on tarkoitus saada vähintään kymmenen tuntia. Ohjauslevyllä varustettu näppäimistö laitteelle on tarkoitus tehdä, mutta näillä näkymin yhteisön toivomia eri materiaalivaihtoehtoja ei pystytä toteuttamaan, vaan tarjolle tulee vain yksi malli. Ulkomittoja Eve-Techin laitteelle ei ole vielä määritelty.

  [​IMG]

  Eve-Techin ”Pyramid Flipper” on tarkoitus tuoda myyntiin kesällä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju