Mobiili.fi Suomalainen Wolt laajentaa ravintolatilauspalvelunsa nyt Tallinnaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Woltilla voi tilata ja maksaa ruokansa.


  Suomalainen ruoan tilaus- ja maksusovellus Wolt laajenee nyt kolmanteen maahan avatessaan palvelunsa Tallinnassa tänään perjantaina.

  ”Palvelun laajentaminen Tallinnaan oli Tukholman jälkeen aika luonnollinen jatkumo. Ihmiset Tallinnassa kokeilevat erittäin innostuneina uutta tekniikkaa, ja kaupungin ravintolakenttä on upeassa nousussa. Tämä on täydellinen yhtälö Woltille”, sanoo Woltin toimitusjohtaja Miki Kuusi.

  Suomessa Wolt on noussut suureen suosioon. Wolt-sovelluksen on ladannut tähän mennessä yhteensä yli 180 000 käyttäjää, joista 25 000 Ruotsissa, jossa yhtiö avasi aiemmin tänä vuonna Tukholmassa. Woltin kokonaisuuteen lukeutuu sen oma kotiinkuljetus laajasta määrästä ravintoloita sekä myös ennakkomaksamisen mahdollisuus ruokaa ravintolasta itse noudettaessa tai paikan päällä syödessä.

  Woltin kotiinkuljetus toimii Tallinnan keskustassa sisältäen Vanhan kaupungin ja ulottuen idässä Lasnamäelle, etelässä Mustamäelle ja lännessä Kopliin.

  ”Tiimi on tehnyt töitä todella pitkiä päiviä, ja alustava palaute ravintoloilta ja asiakkailta on ollut erittäin myönteistä. On mahtavaa päästä tuomaan Tallinnan asukkaille, ja miksei myös suomalaisille turisteille, mahdollisuus helppoon tapaan saada erinomaista ruokaa”, sanoo Woltin Tallinnan-laajennusta vetämässä ollut Matias Nordström.

  Tallinnan avaamisen ohella Wolt suunnittelee laajentavansa seuraavaksi lähiaikoina muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju