Mobiili.fi Suomalainen vientituote – suosittu ravintolatilauspalvelu Wolt laajentaa Tukholmaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Wolt


  Suosittu suomalaissovellus Wolt aikoo laajentua seuraavaksi muihin Pohjoismaihin. Nyt yhtiö etsii työntekijöitä Tukholman valloitukseen. Myös Helsinkiin palkataan lisää väkeä.

  Wolt on saavuttanut nopeasti uusia käyttäjiä. Wolt-sovelluksen turvin voi paitsi maksaa ruokia ravintolassa syötäväksi, mutta myös tilata ravintolaruokaa kotiinkuljetuksella. Vajaa vuosi sitten Helsingissä aloittanut palvelu laajeni joulukuussa Turkuun ja tammikuussa Tampereelle. Wolt kertoo kaksinkertaistaneensa käyttäjämääränsä joka kuukausi viimeisen puolen vuoden ajan. Pelkästään Helsingissä sillä on nyt 60 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja yhtiö työllistää 40 työntekijää sekä 200 ruokakuriiria. Wolt kattaa peräti 400 ravintolaa eri puolilta Suomea.

  Seuraavaksi Wolt aikoo laajentaa muiden Pohjoismaiden suuriin kaupunkeihin. Tällä hetkellä yhtiö etsii työntekijöitä Tukholmaan. Avoinna on useita paikkoja. Haussa on väkeä muun muassa hallintoon ja asiakashankintaan sekä tietysti myös ruokakuriireiksi.

  Tukholman lisäksi Wolt aikoo työllistää lisää väkeä myös Helsingissä. Avoinna on paikkoja muun muassa mobiilisovellusten kehityksessä, rekrytoinnissa sekä asiakaspalvelussa. Lisätietoja avoimista paikoista löytyy Woltin verkkosivuilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju