Mobiili.fi Suomalainen uutuuspeli The Walking Dead kerää suosiota eri puolilla maailmaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2177
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  The Walking Dead


  Suomalaisen Next Games Oy:n tekemä The Walking Dead: No Man’s Land saapui App Storeen pari päivää sitten ja peli on saanut mukavan startin App Store -sovelluskaupassa. TOP-listoilla peli majailee kärkipaikoilla iPad-sovelluksissa, mutta iPhone-sovelluksissa kärkisijoille on vielä hieman matkaa.

  Suomessa The Walking Dead: No Man’s Land ehti käydä listan ykkössijalla, mutta on nyt pudonnut sijalle neljä. Peli on huomattavasti suositumpi iPadilla, sillä iPhone-sovellusten Suomen TOP-listalla uutuuspeli on sijalla 23.

  Suosittuun televisiosarjaan pohjautuvan pelin suosio ei rajoitu vain Suomeen, vaan se on napannut iPad-sovelluksissa kolmannen sijan Yhdysvalloissa. iPhone-sovelluksissa listan sija on 23. iPad-sovelluksissa peli on Isossa-Britanniassa sijalla 12, Ranksassa sijalla 4 ja Italiassa sekä Kanadassa sijalla 3. Saksassa peli tekee hienoa nousua, sillä se on noussut 28 sijaa saaden sijan 22. Saa nähdä, nouseeko Next Gamesin peli Saksassakin aivan terävimpään kärkeen. iPhone-sovelluksissa nousu on ollut vielä kovempaa. The Walking Dead nousi 45 sijaa sijalle 36.

  Next Gamesin The Walking Dead: No Man’s Land -pelin voi ladata Applen App Storesta ilmaiseksi iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille. Pelissä on luonnollisesti sovelluksen sisäisiä ostoja.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju