1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Suomalainen uutuuspeli The Walking Dead kerää suosiota eri puolilla maailmaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  The Walking Dead


  Suomalaisen Next Games Oy:n tekemä The Walking Dead: No Man’s Land saapui App Storeen pari päivää sitten ja peli on saanut mukavan startin App Store -sovelluskaupassa. TOP-listoilla peli majailee kärkipaikoilla iPad-sovelluksissa, mutta iPhone-sovelluksissa kärkisijoille on vielä hieman matkaa.

  Suomessa The Walking Dead: No Man’s Land ehti käydä listan ykkössijalla, mutta on nyt pudonnut sijalle neljä. Peli on huomattavasti suositumpi iPadilla, sillä iPhone-sovellusten Suomen TOP-listalla uutuuspeli on sijalla 23.

  Suosittuun televisiosarjaan pohjautuvan pelin suosio ei rajoitu vain Suomeen, vaan se on napannut iPad-sovelluksissa kolmannen sijan Yhdysvalloissa. iPhone-sovelluksissa listan sija on 23. iPad-sovelluksissa peli on Isossa-Britanniassa sijalla 12, Ranksassa sijalla 4 ja Italiassa sekä Kanadassa sijalla 3. Saksassa peli tekee hienoa nousua, sillä se on noussut 28 sijaa saaden sijan 22. Saa nähdä, nouseeko Next Gamesin peli Saksassakin aivan terävimpään kärkeen. iPhone-sovelluksissa nousu on ollut vielä kovempaa. The Walking Dead nousi 45 sijaa sijalle 36.

  Next Gamesin The Walking Dead: No Man’s Land -pelin voi ladata Applen App Storesta ilmaiseksi iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille. Pelissä on luonnollisesti sovelluksen sisäisiä ostoja.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju