Mobiili.fi Suomalainen uutuuspeli suuntaa miljoonarahoituksen turvin maailmalle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Aiemmin tänä vuonna perustettu ja Oulusta ponnistava Koukoi Games on julkaissut ensimmäisen mobiilipelinsä. Crashing Season -niminen teos on toistaiseksi ladattavissa vain rajatuilla aluilla, mutta saapuu maailmanlaajuiseen levitykseen myöhemmin.

  Koukoi Games on startup-yritys, joka keskittyy mobiilipelien tuottamiseen. Yrityksen toiminnassa arvostetaan erityisesti korkeita tuotantoarvoja ja laajoja pelikokemuksia. Lokakuussa Koukoi Games ilmoittikin nostaneensa miljoonan dollarin rahoitussumman lukuisilta enkelisijoittajilta. Rahoituksen avulla Koukoi kertoo voivansa julkaista tulevat pelinsä vahvasti eri puolilla maailmaa.

  [​IMG]
  Koukoi Gamesin ensimmäinen peli on Crashing Season, jossa hurjistuneet eläimet hankkivat omaisuutensa takaisin metsästäjiltä ja muilta pahiksilta.


  Kehittäjän ensimmäinen peli, Crashing Season, on nyt julkaistu. Toistaiseksi kyseessä on kuitenkin niin sanottu pehmeä lanseeraus, joka koskee ainoastaan Kanadan ja Australian markkinoita sekä Android-laitteita. Testimarkkinoiden avulla Koukoi Games kartoittaa suuren yleisön reaktioita ennen laajamittaisempaa julkaisua.

  Crashing Season saapuu maailmanlaajuisesti ladattavaksi noin kolmen kuukauden kuluttua. Tuolloin luvassa on myös tuki muille mobiilialustoille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju