Mobiili.fi Suomalainen UrbSpotter haluaa tuoda kaupunkien kivijalkaliikkeet mobiiliin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Helsinkiläinen sovelluskehittäjä UrbSpotter Oy on saanut 150 000 euron pääomasijoituksen. UrbSpotterin mobiilisovelluksen avulla halutaan mullistaa paikallinen kivijalkamyymälöiden kaupankäynti tuomalla kaupunkien kivijalkaliikkeet tuotteineen mobiiliin. Uuden palvelun myötä on tarkoitus poistaa kivijalkaostamiseen perinteisesti liitetyt haasteet niin kivijalkayrittäjän kuin kuluttajankin näkökulmista.

  UrbSpotter-sovelluksesta löytyy jo reilu tuhat tuotetta yli sadasta Helsinkiläisestä kivijalkaliikkeestä. Saatu pääomasijoitus on tarkoitus käyttää sovelluksen ostamisominaisuuden sekä tuotteiden paikallisen toimitusketjun rakentamiseen. Myös sovelluksen inspiraatiosisältöä sekä kivijalkaliikkeille tarjottavaa palvelukokonaisuutta tullaan UrbSpotterin mukaan tulevan vuoden aikana kehittämään.

  ”Mielestämme verkkokauppa on lähitulevaisuudessa siirtymässä seuraavan askeleen eteenpäin, jolloin kaivataan uudenlaista lähestymistapaa ja konseptia täyttämään osapuolten vaihtelevat tarpeet. UrbSpotter tuo tähän tilanteeseen modernin, laadukkaan ja kattavan ratkaisun erilaisille kuluttajille ja erikokoisille kaupan toimijoille”, tuumivat sijoittajat.

  ”Mobiiliostaminen kasvaa ennätysvauhtia ja kuluttajat muokkaavat ostorutiinejaan. Kivijalka on tulossa takaisin ja verkko-ostaminen siirtymässä mobiiliin. Aika on kypsä uudelle palvelulle – meille” toteaa UrbSpotterin Pekka Puotunen.

  Pääomasijoituksen tekijöinä toimii kaksi yritystä: Verticom Group Oy ja Sea Haven Oy.

  UrbSpotter-sovellus on ladattavissa iOS-laitteille App Storesta ja Android-laitteille Google Playstä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju