Suomalainen Suunto esitteli GPS:llä ja sykemittauksella varustetun sporttikellon

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22314
Reaktiopisteet
216

Suunnon Spartan Sport Wrist HR:n värivaihtoehdot.


Suomalainen Suunto on esitellyt uuden Spartan Sport Wrist HR -kellon, joka on Suunnon ensimmäinen optisella sykemittauksella varustettu GPS-urheilukello multisport-kilpailuun ja -harjoitteluun.

Suunto on tehnyt yhteistyötä yhdysvaltalaisen Valencellin kanssa, jonka valmistamaa optista sykeanturia Suunto kuvailee luokkansa parhaaksi.


Suunto Spartan Sport Wrist HR:n sykemittari.


Suunto Spartan Sport Wrist HR -kello täydentää Suunto Spartan -mallistoa, joka esiteltiin kesällä 2016. Spartan Sport Wrist HR tarjoaa urheilijoille samat multisport-toiminnot kuin alkuperäinen Suunto Spartan Sport -mallikin ja se tulee markkinoille keväällä 2017.

Spartan Sport Wrist HR käyttää Valencellin patentoitua biometrista PerformTek-mittaustekniikkaa. ”On ollut upeata tehdä yhteistyötä Valencellin, johtavan puettavien biometristen antureiden valmistajan kanssa tarkan rannesykemittaustoiminnon lisäämiseksi Spartan-GPS-kellomallien uuteen sukupolveen”, sanoo Sami Arhomaa, Suunnon Performance-liiketoimintayksikön johtaja. ”Valencellin PerformTek-tekniikka on puettavien biometristen laitteiden alalla huippustandardi. Valitsemalla Valencellin toimittajaksi voimme olla varmoja, että tuotteen laatu täyttää sille asetetut odotukset ja että käyttäjät saavat luotettavan laitteen.”

Halutessaan kellon kanssa voi lisäksi käyttää myös perinteistä sykeanturia.

Tarkemmat tiedot Spartan Sport Wrist HR:stä Suunto julkaisee vasta myöhemmin. Se hyödyntää kuitenkin muiden Spartan-kellojen tavoin Suunto Movescount -palveluja.


Spartan Sport Wrist HR tulee saataville kolmessa värissä: Black, Blue ja Sakura ja sen suositushinta on 599 euroa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom