Mobiili.fi Suomalainen ruoanpelastuspalvelu ResQ laajenee Ruotsiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Alkuvuodesta toimintansa aloittanut suomalainen ResQ laajenee hyvää vauhtia. Hävikkiruoan kierrättämiseen keskittyvä palvelu on saanut runsaasti uusia yhteistyökumppaneita sekä myös lisää rahoitusta. Nyt palvelu on onnistunut laajentamaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle, kun toiminta on alkanut Ruotsissa kolmessa kaupungissa. ResQ-ruoanpelastuspalvelu toimii nyt niin Tukholmassa, Göteborgissa kuin Malmössäkin.

  ResQ kertoo myös saaneensa viimeisimmän sijoituskierroksen aikana 400 000 euroa rahoitusta, jonka turvin on tarkoitus paitsi jatkaa sovellusten kehittämistä, myös laajentaa kasvua ulkomaille.

  Viime viikolla ResQ kertoi aloittaneensa uuden yhteistyökuvion, jonka myötä palvelusta voi jatkossa pelastaa myös hotelliaamiaisia. Viime viikolla tarjolle tuli mahdollisuus pelastaa ylijäämäaamiaisia Cumulus Meilahdesta, ja lähitulevaisuudessa aamiais-, lounas- ja illallisannoksia voi pelastaa myös muista Restelin hotelleista ja ravintoloista.

  ResQ-ruoanpelastuspalvelun sovellus on saatavilla Applen iOS-laitteille sekä nykyään myös Android-laitteille. Lisäksi palvelu toimii verkkoselaimessa osoitteessa resq-club.com.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju